Dom snov Peštovej a Haberu: Z prepychu vám spadne sánka
04 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Niektorí ľudia investujú do drahých áut či napríklad umeleckých diel, narozdiel od nich Pavol Habera (57) radšej do nehnuteľností. Píše portál ahaonline.


Porotca SuperStar vlastní vilu na slnečnej Floride, ktorej hodnota je takmer 320 000 EUR. Spevák na Floridu lieta spoločne so svojou partnerkou Danielou Peštovou (49) a deťmi Ellou (17) a Paulom Henrym (10).

"Paľo na Floride vlastní vilu, ktorá sa nachádza v luxusnom golfovom rezorte," prezradil zdroj zo spevákovho okolia.

Habera si spevom a pôsobením v speváckej súťaži SuperStar rozhodne príde na pekný balík peňazí. Preto niet divu, že sa rozhodol investovať do prepychovej nehnuteľnosti na Floride.



Podľa verejne dostupného registra nehnuteľností je vlastníkom nielen spevák, ale aj jeho partnerka. "Vilu vlastnia napoli s Danielou a kúpili ju za necelých 320 tisíc eur pred tromi rokmi," uviedol web Nový čas.

Podľa dostupných informácií prešla vila rekonštrukciou. Rok po zakúpení nehnuteľnosti požiadal spevák o povolenie na stavebné úpravy.

Habera nechal pri dome vybudovať jazierko a veľký bazén. Bývanie v tejto luxusnej vile zahŕňa aj členstvo v golfovom rezorte.

Rytmus zúri na sociálnej sieti, stal sa obeťou podvodníkov
Rovnako ako Majk Spirit (35) sa aj Patrik Vrbovský (43), známejší pod umeleckým menom Rytmus, sa stal obeťou nehorázného podvodu. Informuje portál Blesk. Čítať ďalej
03 | 04 | 2020 | Dominik Simon