Rytmus zúri na sociálnej sieti, stal sa obeťou podvodníkov
03 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Rovnako ako Majk Spirit (35) sa aj Patrik Vrbovský (43), známejší pod umeleckým menom Rytmus, sa stal obeťou nehorázného podvodu. Informuje portál Blesk.


Jeho meno bolo zneužité v klamlivých reklamách k pochybnému biznisu s Bitcoinom. Na internete sa zhruba po mesiaci objavil ďalší článok, v ktorom sa známy slovenský rapper zveril s tým, ako sa mu podarilo pomocou kryptomeny rozprávkovo zbohatnúť a zarobiť milióny.

Všetko je to ale len podfuk a on sám nikdy nič také nepovedal. Po Michalovi Dušičkovi, skôr známym pod svojim umeleckým menom Majk Spirit, sa tak očividne podvodníci zamerali na ďalšieho slávneho umelca - Rytmusa.

Tak trochu si ale nabehol sám, keďže na internete deň čo deň zverejňuje dôkazy o neskutočnom bohatstve a luxuse, v akom si so svojimi najbližšími žije.

Rytmus a Jasmina sa obávajú najhoršieho: Z domu ani na krok!
Aj rapper Rytmus a Jasmina riešia epidémiu koronavírusu. Ako tieto nepríjemné chvíle prežíva najznámejší pár Slovenska? Čítať ďalej
17 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth


Mnohí si itak ste neraz položili otázku, kde na taký prepych vlastne berie peniaze? A či mu spev či umelecká kariéra naozaj toľko vynáša? Odpoveďou na túto otázku však rozhodne nebude obchodovanie s kryptomenami. Rytmus na svojom Instagrame totiž zdieľal video, ktoré mu poslal jeho kamarát, a ten na nich opisuje, o čo ide:

"Je to nesharovatelný link, môže to vybehnúť len ako reklama. Našťastie Facebook a Instagram tento link blokujú, ale píše sa tu, že si do toho investoval jeden a pol milióna, že je podla teba Bitcoin budúcnosť a podobné nezmysly. Majú tú tvoje fotky, že to všetkým doporučuješ vyskúšať. Ak sa jedná o podvod, asi by si to mal dať ľuďom vedieť," upozorňuje ktosi známeho umelca, ktorý stojí za hitom Zlatokopky alebo Deti stratenej generácie.



"Priatelia, ak natrafíte na takéto články, tak sa nenechajte nachytať. Je to extrémna pi*ovina a lož, tak ako celá táto zberba, čo sa živí takými ho*nami,v " besnil Rytmus na Instagrame.

Niet divu, že sa známemu rapperovi ani trochu nepáči, akým spôsobom sa na jeho mene priživujú podvodníci, čo chcú len vylákať peniaze z vreciek dôverčivých jedincov. Najmä v momentálnej situácii, v čase koronavírovej krízy, ktorá nejedného človeka pripravila o prácu.

VAROVANIE:Podvodníci sa pokúšajú získať bankové údaje o klientoch
Tatra banka v posledných dňoch zaznamenala zvýšený výskyt podozrivej e-mailovej komunikácie, ktorej cieľom je získať citlivé údaje klientov. Ide o podvodné konanie nazývané phishing. Čítať ďalej
18 | 01 | 2019 | tasr