Moskovčan sa vydával za príslušníka falošnej hliadky COVID-19
31 | 03 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

V Moskve zadržali auto s označením neexistujúceho „Oddelenia boja proti koronavírusu“. Uviedol Life.ru.


V Moskve dopravná polícia zastavila auto s označením „Koronavírusová kontrolná jednotka“. Vozidlo porušovalo pravidlá premávky. Informovala o tom zástupkyňa Ministerstva vnútra Ruskej federácie Irina Volková.


Vybavenie auta porušovalo pravidlá ohľadom priepustnosti skla a osvetľovacích zariadení. Dopravná polícia zistila, že za volantom automobilu bol 25-ročný mladík. Jeho vodičský preukaz bol navyše registrovaný ako stratený.


„Na základe zistení vzniesla inšpekcia proti vodičovi celkovo sedem rozhodnutí o správnych priestupkoch. Mladý muž odstránil protiprávne nálepky z auta vlastnoručne priamo na mieste,“ dodala Volková.


Na internete sa v súvislosti s mimoriadnymi opatreniami spojenými s koronavírusom objavili i rôzne klamlivé videá. Na jednom z nich hlas z reproduktoru vyzýva občanov, aby opustili ulice v súvislosti so „zákazom vychádzania“. Miestne orgány pritom nič podobné nevyhlásili.

Taliansko čelí najhoršej situácii v histórii. Chudoba a hlad, obyvatelia začínajú kradnúť! (VIDEO)
Talianom dochádza po troch týždňoch v karanténe trpezlivosť aj peniaze. Najhoršia je situácia na juhu krajiny, kde už ľudia nemajú čím zaplatiť za jedlo a začínajú kradnúť. Čítať ďalej
31 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth