Syn Woodyho Alena, Ronan Farrow je zrejme od Franka Sinatru, pripustil samotný Woody Allen
29 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Režisér Woody Allen vydal autobiografiu, v ktorej odhaľuje mnohé zo svojho profesionálneho aj súkromného života. V knihe Napríklad priznáva, že jeho syn Ronan môže byť v skutočnosti synom speváka Franka Sinatru. Režisérová exmanželka Mia Farowová totiž mala so spevákom pomer a Ronan je Sinatrovi veľmi podobný.


Hoci Woody Allen stále považuje Ronana za svojho potomka, nevylučuje, že by testy DNA uznali otcom Franka Sinatru.

"Je môj, hoci sa nikdy nedozviem úplnú pravdu. Ona mohla v tú dobu stále spať s Frankom, ako mi naznačila, a mohla mať tiež bezpočet iných milostných románikov, z toho čo viem, "píše Woody Allen.

ŠOK: Charlieho Sheena obvinili z pedofílie! Znásilnil malého chlapca pri natáčaní filmu (VIDEO)
Kokaínový kráľ alebo chodiaca pohlavná choroba. Charlie Sheen (54) si vyslúžil veľa hanlivých prezývok. Bývalý kamarat a herec Corey Feldman (48) teraz potvrdil, že Sheen v 80. rokoch znásilnil jeho kamaráta priamo na filmovom pľaci! Čítať ďalej
11 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth


Herečka Mia Farrowová a jej adoptívná dcéra Dylan proti režisérovi dlhodobo vedú kampaň, v ktorej ho obviňujú z incestnej pedofílie. Allen vraj Dylan obťažoval ako sedemročné dievčatko.

On to ale odmieta s tým, že sa mu exmanželka mstí, pretože ju opustil s jej adoptívnou dcérou, s ktorou žije dodnes. Sám teraz v knihe tvrdí, že Mia Farrowová so svojím synom Ronanom spala v posteli do jeho jedenástich rokov. A bola pritom úplne nahá.

"Vzala si ho k sebe do spálne, do svojej postele, a zdôvodnila to tým, že ho musí dojčiť. Tvrdila mi dookola, že ho chce dojčiť roky, že antropologické výskumy kmeňov dokazujú pozitívny vplyv dojčenia oveľa dlhšieho, ako je zvykom na Upper West Side, "píše Allen.

Ronan Farrow, ktorý hral zásadnú úlohu v odhalení sexuálnych škandálov producenta Harveyho Weinsteina, podporuje matku Miu a sestru Dylan proti svojmu otcovi Woodymu Allenovi.

HOLLYWOOD: Svetoznáma Katy Perry je tehotná! Počali svoje dieťa v Prahe?
Katy Perry (35) sa dočkala! Populárna speváčka veľmi netradičným spôsobom oznámila svetu, že čaká svoje prvé dieťa. A ponúka sa možnosť, že ho s budúcim manželom Orlandom Bloomom (43) počali v Prahe! Čítať ďalej
05 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth