Eva Holubová v čase pandémie pomáha bezdomovcom
23 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Herečka Eva Holubová (62), hviezda Divadla Sklep, patrí medzi ženy, ktoré sú napriek svojmu veku veľmi silnými influencerkami. Píše Blesk.cz.


Svoj vplyv na sociálnych sieťach sa však snaží využívať tak, aby pomáhal iným. V čase, keď všetkých desí že sa nakazia koronavírusom, ona myslí na tých, ktorý sú na okraji spoločnosti. Na bezdomovcov.

Nebezpečný vírus COVID-19 vo všetkých ľuďoch odhaľuje ich skutočný charakter. Niektoré hviezdy na sociálnych sieťach iba plačú nad vidinou ušlého zisku.

Iné sa dali na výrobu ochranných rúšok, a tie, čo nie sú so šijacím strojom tak zručné ako trebárs vyučená krajčírka Lucie Bílá (53), pomáhajú ako sa dá.

Eva Holubová strachom bez seba. Koronavírus ohrozuje jej blízkych
Kto na sociálnych sieťach ešte nepísal o koronavíruse, ako by ani nebol! Na Instagrame sa nad závažným ochorením, ktoré otriasa celým svetom, vyjadrila aj herečka Eva Holubová (61), naša pravdepodobne najstaršia "influencerka". Píše portál... Čítať ďalej
15 | 03 | 2020 | Dominik Simon


Podobne ako Agáta Prachařová (34), ktorá rozváža rúška k praktickým lekárom či do domovov dôchodcov, snaží sa pomáhať aj herečka Eva Holubová.

Svojich vlastných starostí má pritom až nad hlavu. Jej dcéra Karolína (26) aj s partnerom by mala byť v týchto dňoch v karanténe po návrate z Veľkej Británie, kde žije.

Tam je prístup ku koronavírusu dosť neobvyklý... "Už ich mám doma, nemôžem sa s nimi stretávať, ale sú v bezpečí. Zásoby nakúpené majú, mobil tiež, vďaka Bože, "vydýchla si na Instagrame.



Namiesto toho, aby sa svojou dobročinnosťou verejne chválila, sa o nej zmienila vlastne len medzi rečou.

Prechádzanie najnovších správ týkajúcich sa koronavírusu ju podľa jej vlastných slov rozhodilo. "Pomáhala som koordinovať výrobu a presun rúšok pre bezdomovcov, pretože sa na nich zabudlo." prezradila v rozhovore.

Ako ušiť doma rúško: Návod, podľa ktorého to zvládne každý (VIDEO)
Nosiť rúško, alebo nie? Väčšina odborníkov sa zhoduje, že je to jeden zo spôsobov, ako zastaviť šírenie koronavírusu. Jednoduché rúško si môžete vyrobiť aj doma. Informuje portál Blesk. Čítať ďalej
17 | 03 | 2020 | Dominik Simon


"Keby na nich nikto nemyslel, bol by to velký prúser priatelia, odhliadnúc od toho že je to neľudské. " Dodala známa herečka, ktorá si získala srdcia divákov v učínkovaním v celej rade komédií ako sú napríklad Pelíšky alebo Pupendo.

Ona vraj nie je moc "schopná a usilovná", ako o sebe sama napísala, ale koordináciu práce ostatných zvláda ľavou zadnou.

Aj preto v spolupráci s Armádou spásy a organizáciov Tučná čiara mohla podporiť tých, ktorých spoločnosť tak trochu prehliada. "Ak nebudeme pomáhať a myslieť na všetkých ohrozených, dopadne to na hlavy nás všetkých," zdôrazňuje Holubová.

Nahá Madonna nazýva koronavírus „veľkým ekvalizérom“ v bizarnom videu. Ľudia reagujú posmechom (VIDEÁ)
Video nahej Madonny vo vani, v ktorom pod vplyvom emócii tvrdí, že koronavírus „nás urobil rovnocennými“, vyvolalo v ľuďoch zmätenie aj posmech, informuje portál RT. Čítať ďalej
23 | 03 | 2020 | Timotej Dudka