ŠPORT: Dybala je tretím hráčom Juventusu Turín, ktorý je pozitívny na ochorenie COVID-19. Poľský útočník Lewandowski daroval na boj s koronavírusom milión eur
22 | 03 | 2020 I SITA

Krátke správy zo športu:


-Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski spolu s manželkou Annou darovali na boj proti koronavírusu jeden milión eur. Jeho kluboví spoluhráči z Bayernu Mníchov Leon Goretzka a Joshua Kimmich založili charitatívnu nadáciu a nový projekt podporili spoločne rovnakou sumou ako najlepší kanonier I. bundesligy.

-Argentínčan Paulo Dybala je tretím hráčom talianskeho futbalového klubu Juventus Turín, ktorý mal pozitívny test na ochorenie COVID-19. Spolu s rovnako nakazenou priateľkou Orianou Sabatiniovou sú v domácej karanténe a nemajú symptómy choroby. Z kádra "starej dámy" sa nakazili aj obranca Daniele Rugani a stredopoliar Blaise Matuidi.

-Šíriaci sa koronavírus zasiahol aj najlepšieho čínskeho futbalistu súčasnosti. Útočník Espanyolu Barcelona Lej Wu mal takisto pozitívny test na COVID-19, no prihovoril sa fanúšikom s tým, že je na najlepšej ceste k tomu, aby sa úplne vyliečil.

Ďalší hráč Ottawy s pozitívnym testom na koronavírus, jeho totožnosť nie je známa
V zámorskej hokejovej NHL hlásia druhého hráča s pozitívnym testom na koronavírus. Aj v tomto prípade ide o hokejistu Ottawy Senators, ani tentoraz však nie je známa totožnosť muža s ochorením COVID-19. Informoval o tom oficiálny web kanadského... Čítať ďalej
21 | 03 | 2020 | SITA