Miami je mesto duchov. Kvôli koronavírusu sú zatvorené pláže aj parky, posťažovala sa Belohorcová
21 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (44) už nejaký ten rok nežije v naších končinách, to však neznamená, že sa jej netýka karanténa ako nás všetkých. Píše express.cz.


Aj v Amerike už majú dosť nezodpovedných ľudí, ktorí si z pandémie koronavírusu doslova urobili prázdniny na pláži. Slnečné Miami k tomu priamo volá.

Ale už aj tam majú po srande. Dotklo sa to aj rodiny bývalej moderátorky Zuzany Belohorcovej v ich luxusnom raji v Miami.

Dlho to mohlo vyzerať že oni pred karanténou utečú a budú si môcť ďalej žiť svoj plážový sen, dnes je však opak pravdou.



Bývalá moderátorka sa posťažovala, že im zavreli pláže a parky, aby tam nezodpovední ľudia, predovšetkým študenti, nechodili a neorganizovali večierky.

Trump im to zatrhol a dal uzavrieť verejné priestranstvá, kde sa zhlukovalo najviac ľudí, a to dosť často bez rúšok.

Sama Belohorcová uznala, že situácia je natoľko vážna, že je dobre, že sa z Miami na chvíľu stane "mesto duchov" a na chvíľu si odpočinie od toho ruchu a neustáleho prílivu ľudí.

Rúško v Londýne nikto nenosí. Absolútne tomu nechápem, hovorí Karlos Vémola
Karlos Vémola (34) sa posťažoval na to, že v Londýne, kde zápasník MMA striedavo žije, nikto nenosí rúška. Na ulici sa vraj na zápasníka so zakrytou tvárou ľudia pozerajú ako na zlodeja. Píše idnes.cz . Čítať ďalej
21 | 03 | 2020 | Dominik Simon