Liverpool by mal dostať majstrovskú trofej aj v prípade, že sezónu v Premier League zrušia, znie z Anglicka
15 | 03 | 2020 I SITA

 Futbalisti FC Liverpool majú v anglickej Premier League na líderskej pozícii neohrozený 25-bodový náskok a mužstvu "The Reds" chýba už iba veľmi málo, aby sa po dlhých 30 rokoch stalo šampiónom najvyššej súťaže v "kolíske futbalu".


Tím trénera Jürgena Kloppa však natrafil na nečakaného súpera - koronavírus, ktorý pácha škody už aj na európskom kontinente.

Napriek tomu, že život na Britských ostrovoch vo väčšine prípadov zatiaľ stále funguje ako doposiaľ, v piatok sa aj vedenie Premier League a nižších anglických súťaží rozhodlo k prerušeniu aktuálneho ročníka 2019/2020, zatiaľ do 3. apríla.

Serena Williamsová má jasno v boji s koronavírusom. Šesť týždňov budem najmä mama, vraví
Známi športovci po celom svete vyzývajú na ochranu pred koronavírusom. Výnimkou nie je ani bývalá svetová tenisová jednotka Serena Williamsová. Čítať ďalej
15 | 03 | 2020 | SITA


Liverpoolské čakanie na majstrovskú trofej sa tak predlžuje a stále existuje možnosť, že sa táto sezóna nedokončí. To by podľa webu denníka The Mirror mohlo viesť k anulovaniu tohtosezónnej edície a organizácia z Anfieldu by sa vytúženej trofeje nedočkala ani tentoraz.

Podľa mnohých odborníkov v anglickom futbale si Liverpool vzhľadom na tohtosezónne počínanie zaslúži trofej v Premier League, a to aj v prípade, keby došlo k predčasnému zrušeniu súťaže a o vyhlásení majstra by sa malo rozhodnúť "od stola" na základe aktuálnej ligovej tabuľky.

"Za vyrovnanosť výkonov a brilantné výkony si to Liverpool zaslúži. Samozrejme, v tejto sezóny zvíťazil v mnohých zápasoch aj po nevzhľadnej hre, čo je v anglickom futbale charakteristickým znakom šampiónov, úsilie tohto tímu by však nemalo upadnúť do zabudnutia. Zrušenie sezóny vygumuje všetku tvrdú prácu a úspechy Kloppovho tímu v tejto sezóne," píše The Mirror.

Ronaldinho v paraguajskom väzení strelil päť gólov, spoluhráčom pomohol vyhrať prasiatko na grilovanie
Brazílčan Ronaldinho ani po oficiálnom ukončení hráčskej kariéry neprišiel na futbalových ihriskách o postavenie jagavej hviezdy. Najnovšie sa naplno predviedol v Paraguaji. Nebolo to však v žiadnom veľkom dueli, ale v zápase na väzenskej ploche v... Čítať ďalej
15 | 03 | 2020 | SITA