Šport: V talianskej najvyššej futbalovej súťaži pribúdajú hráči nakazení novým koronavírusom, hrozbe koronavírusu sa nevyhol ani Londýnsky maratón
14 | 03 | 2020 I SITA

Krátke správy zo športu:


-V talianskej najvyššej futbalovej súťaži Serie A pribúdajú hráči nakazení novým koronavírusom. Pozitívny test na ochorenie COVID-19 mali najnovšie štyri futbalisti Sampdorie Janov - obranca Omar Colley, stredopoliari Albin Ekdal s Mortenom Thorsbym a útočník Antonino La Gumina. Nakazil sa aj tímový lekár Amedeo Baldari, všetci sú však v dobrom stave v domácej liečbe.

-Hrozbe koronavírusu sa nevyhol ani Londýnsky maratón, ktorý presunuli z 26. apríla na 4. októbra. Zmeny termínu sa dotkli aj maratónskych podujatí v Barcelone, Paríži, Bostone alebo vo Viedni. Počet pretekov ovplyvnených preventívnymi opatreniami sa bude v najbližších dňoch zvyšovať.

-Svetová bedmintonová federácia pozastavila všetky turnaje do pondelka 12. apríla. Obmedzenia sa dotknú podujatí Swiss Open, India Open, Orléans Masters, Malaysia Open a Singapore Open.

Sólo Benoota za víťazstvom v 6. etape, Peter Sagan nabral 20 minút a preteky sa zrejme skončili
Belgičan Tiesj Benoot z tímu Sunweb sa stal víťazom 6. etapy na cyklistických pretekoch Paríž-Nice, ktoré sú zaradené do prestížneho seriálu WorldTour. Čítať ďalej
13 | 03 | 2020 | SITA