ŠOK: Charlieho Sheena obvinili z pedofílie! Znásilnil malého chlapca pri natáčaní filmu (VIDEO)
11 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Kokaínový kráľ alebo chodiaca pohlavná choroba. Charlie Sheen (54) si vyslúžil veľa hanlivých prezývok. Bývalý kamarat a herec Corey Feldman (48) teraz potvrdil, že Sheen v 80. rokoch znásilnil jeho kamaráta priamo na filmovom pľaci!


Hviezda seriálu Dva a pol chlapa stratila svoj glanc niekedy v čase, keď ju z úspešného seriálu vyhodili a bola pozitívne testovaná na HIV. Prudkých večierkov sa Sheen nevzdával, čo ho doviedlo do finančnej tiesne. Musel predávať domy, aby sa neocitol na dlažbe. To najhoršie ho ale ešte čaká.

V dokumente (My) Thruth: The rape of two Coreys (Moja pravda: Znásilnenie dvoch Coreyov) jeho tvorca, bývalá detská hviezda Corey Feldman, potvrdil dlhoročné zvesti, že Sheen v 80. rokoch znásilnil jeho menovca Coreyho Haim (48). Dokument z technických dôvodov prepásol svoju premiéru, vybraní diváci ho však zdieľali na sociálnych sieťach.

Charlie Sheen má opäť vážny problém! Exmanželka ho napadla na súde, čo sa udialo?!
Charlie Sheen (54), hviezda seriálu Dva a pol chlapa bola napadnutá svojou exmanželkou Denise Richardsovou na súde, že dlhuje výživné na svoje dve dcéry takmer pol milióna dolárov. Je naozaj lump alebo exmanželka chce len zarobiť? Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | Ján Prokop




Tejto témy sa Feldman okrem iného dotkol aj vo svojej autobiografii z roku 2013, násilníka ani obeť vtedy nemenoval. "Počas nakrúcania filmu Lucas mi Haim povedal, že ho dospelý muž presvedčil, že sexuálny styk medzi starším mužom a mladým chlapcom je v tomto biznise úplne prirodzený," napísal. Teraz sa na útočníka nebojí ukázať a obviniť ho.

"Počas obedňajšej pauzy odišli ďaleko od všetkých a zastrčili sa medzi dva karavany," opisuje v dokumente Feldman. "A Haim, nevinný a ambiciózny chlapec, sa od Sheena nechal znásilniť." Ako lubrikant mal Sheen použiť olej na vyprážanie.

Charlieho znásilnenia či obťažovanie maloletých je akýmsi verejným tajomstvom, naposledy o tejto kauze v roku 2017 písal magazín The Esquire. "Haim mi povedal, že pri natáčaní filmu Lucas mal sex s Charliem," povedal blízky priateľ a kolega zosnulého herca Dominick Brascia. "Fajčili trávu a mali análny sex. Potom sa vraj Charlie zmenil, bol odťažitý. Keď sa ho Corey pokúsil prehovoriť na ďalšie vyvádzanie, Sheen nemal záujem, " pokračoval Brascia.

"Corey bol zo styku veľa zmätený a veril, tak ako mnoho iných obetí, že bol do svojho násilníka zamilovaný," prezradil magazínu iný anonymný zdroj. Dodal, že sa o pár rokov neskôr obaja herci opäť stretli a mali sex, a Haim si v tom momente uvedomil, čo mu Sheen ako mladistvému vykonal a že k nemu nikdy lásku necítil. Haim zomrel v roku 2010.

Sheen doteraz všetky obvinenia zmietal zo stola a do niekoľkých dní sa na ne zabudlo. Teraz sa však bude musieť snažiť, pretože dôkazy sa kopia a svedkovia a obete začínajú hovoriť.

Svetoznámy herec Charlie Sheen pochádza z hereckej rodiny. Toto sú jeho príbuzní?!
Svetoznámy herec, žijúca legenda, Charlie Sheen (53) je známy vďaka svojej hereckej kariére ale aj vďaka svojim životným príbehom či pádom. No čo vieme o jeho rodine ? Čítať ďalej
03 | 09 | 2019 | Ján Prokop