Konferencia o koronavíruse zrušená kvôli koronavírusu
11 | 03 | 2020 I Mário Martinka
Rada pre zahraničné vzťahy (CFR) zrušila okrúhly stôl s názvom „Podnikanie v rámci koronavírusu“ naplánovaný na piatok v New Yorku z dôvodu šírenia infekcie COVID-19.

CFR zrušila aj ďalšie konferencie, ktoré boli naplánované na obdobie od 11. marca do 3. apríla, vrátane okrúhlych stolov v New Yorku a Washingtone ako  aj ďalších stretnutí a udalostí v USA, píše bloomberg.com

Konfederácia CFR sa pripája k dlhému zoznamu zrušených alebo odložených stretnutí vrátane každoročného autosalónu v New Yorku. Greater New York Automobile Dealers Association povedal v utorok, že autosalón bude presunutý na koniec augusta.

Udalosti v New Yorku sú pod prísnym dohľadom kvôli zvýšeniu počtu prípadov v meste a najmä vypuknutiu choroby na predmestí New Rochelle. Národná garda bude poslaná do mesta, aby pomohla uzavrieť verejné zhromažďovacie priestory v snahe spomaliť šírenie vírusu, uviedol guvernér Andrew Cuomo na tlačovej konferencii.

Podľa údajov zhromaždených spoločnosťou Bloomberg News šírenie nového vírusu doposiaľ prekazilo viac ako 50 významných firemných udalostí s odhadovanou návštevnosťou takmer 1 milión ľudí.

Epidémia koronavírusu neskončí tento rok, tvrdí hongkonský mikrobiológ
08 | 03 | 2020 | Mário Martinka