Skončil Michael Jackson v pekle? Jeden škandál za druhým a k tomu ďalší súd?!
09 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Presne pred rokom bol veľkou témou po celom svete dokument Leaving Neverland, v ktorom došlo k ďalšiemu obvineniu Michaela Jacksona zo zneužívania detí. Prebehne ďalší súd s legendárnym spevákom?


Začiatkom marca minulého roka odvysielala televízna stanica HBO kontroverzný dokument Leaving Neverland, ktorý sa zaoberal prípadmi sexuálneho obťažovania maloletých detí zo strany legendárneho speváka Michaela Jacksona. Wade Robson a James Safechuck v ňom porozprávali o svojich skúsenostiach s kráľom popu.

Joy Robsonová, matka jednej z údajných obetí, vo filme nepriamo naznačila, že by chcela hnať zosnulú popovú hviezdu na súd. "Keby som vedela, že siahal na môjho syna, nezastavila by som sa, kým by nebol za mrežami," povedala pred kamerou.

Súdu sa s najväčšou pravdepodobnosťou dočkáme. Jackson bude pravdepodobne opäť súdený americkým súdom, a to pred televíznymi kamerami. Televízne stanice by proces s kráľom popu rady vysielali, a to úplne bez cenzúry. Tamojšie zákony hovoria o tom, že je na rozhodnutí sudcu, či niečo také umožní.

Zákon pôvodne umožňoval súdne prejednanie kauzy najneskôr osem rokov po skutku. Novo ale kalifornský guvernér a odvolacie súdy umožnili, aby sa sexuálne motivované trestné činy mohli na súde riešiť až 22 rokov potom.

Čo skrýval Michael Jackson pred svojou smťou?! Prekvapivé zistenie vás postaví zo stoličiek!
Za smrťou kráľa popu stojí herečka Liz Taylorová († 79)! Tvrdí to bývalý lekár Michaela Jacksona († 50) Conrad Murray, ktorý bol odsúdený za spevákovu smrť. O všetkom píše vo svojej autobiografii. Čítať ďalej
25 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth