Pri nehode v Košiciach utrpelo zranenia viacero ľudí vrátane dieťaťa
07 | 03 | 2020 I TASR

Viacero zranených ľudí vrátane dieťaťa si vyžiadala dopravná nehoda v Košiciach, ku ktorej došlo v piatok pred 19.00 h.


TASR o tom informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach Roman Keruľ. Podľa hovorkyne Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) Košice Ivany Vaněkovej v súvislosti s nehodou ošetrili štyroch pacientov.

K zrážke nákladného a osobného auta došlo v mestskej časti (MČ) Nad Jazerom. „Na mieste zasahujú príslušníci HaZZ z hasičskej stanice Teplárenská a Požiarnická so štyrmi kusmi hasičskej techniky. Hasiči poskytli predlekársku pomoc a pomohli naložiť zranené osoby do sanitných vozidiel,“ uviedol s tým, že zranených transportovali do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) Košice.

KORONAVÍRUS: Veľké obmedzenia na letiskách, hraniciach aj v nemocniciach!
Od pondelka (9. 3.) budú zakázané všetky prílety a odlety do Talianska zo všetkých slovenských medzinárodných letísk. Rovnako zakázané budú aj návštevy pacientov vo všetkých slovenských nemocniciach. Čítať ďalej
06 | 03 | 2020 | TASR


Hasiči podľa jeho slov posypali vytečené prevádzkové kvapaliny z havarovaných vozidiel. „Na mieste zasahujú príslušníci policajného zboru,“ dodal Keruľ.

Podľa hovorkyne nemocnice Ivany Vaněkovej utrpeli zranenia štyria ľudia, vrátane vodiča cisterny. Z toho tri osoby boli ošetrené ambulantne. „Jedna žena bola hospitalizovaná, je v stabilizovanom stave a pri vedomí, aktuálne čaká na operáciu dolnej končatiny." povedala pre TASR.

Ako na sociálnej sieti informuje Dopravný podnik mesta Košice (DPMK), električkovú dopravu obnovili a električkové linky 3, 7 a 9 premávajú na svojich trasách s meškaním.

V Rakúsku potvrdili koronavírus u slovenskej rodiny
V Rakúsku potvrdili koronavírus u štvorčlennej slovenskej rodiny. Informoval o tom v piatok rakúsky portál verejnoprávneho rozhlasu a televízie (ORF). Čítať ďalej
07 | 03 | 2020 | TASR