Rytmus a Jasmina cenzurujú naďalej: Z tváre Sanela urobili puzzle
06 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Rapper Rytmus s manželkou Jasminou od začiatku cenzurujú na sociálnych sieťach fotografie syna Sanela, v poslednej dobe ale trochu poľavili a ukazujú aspoň časť jeho tváre. Píše stars24.


Fanúšikovia už by si ju z jednotlivých dielov mohli v podstate zložiť ako puzzle. Od narodenia syna Sanela čelí rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina nátlaku fanúšikov, ktorí by chceli vidieť celú tvár malého chlapca. Hrdí rodičia sa k tomu zatiaľ presvedčiť nenechali, i keď už si museli vypočuť mnoho vulgárnych nadávok.

V poslednej dobe ale začali byť predsa len o niečo benevolentnejší. Slovenský hudobník už reklamou nezakrýva celú tvár svojho syna, ale iba časť. Koncom februára tak priaznivci najznámejšieho slovenského páru videli Sanelove ústa.



V pondelok im rapper ukázal pre zmenu oči. Fanúšikovia teda stále nevideli celú tvár chlapca, avšak v podstate si jej obraz už môžu zložiť ako puzzle z fotografií, ktoré už Rytmus a Jasmina zverejnili. V tom už im nikto brániť nemôže.

Rytmus inak v sprievodnom komentári pri poslednej snímke opäť naznačil, že sa od narodenia syna veľmi zmenil. V prvom rade je z neho momentálne hrdý otec. "Poznávanie sveta jeho očami je to najkrajšie a najviac fascinujúce, čo môže otec zažiť," napísal na Instagrame.

Rytmus a Jasmina nič nezapierajú: Radosť z druhého dieťaťa!
Je to ešte len pol roka, čo sa Rytmusovi (43) a jeho krásnej žene Jasmíne (30) narodil syn Sanel a už sa fanúšikovia zaujímajú, kedy bude mať súrodenca. A odpoveď spokojnej mamičky? Viac ako úprimná! Píše blesk.cz . Čítať ďalej
11 | 01 | 2020 | Dominik Simon