Rapera 50 Centa vyzval obávaný bojovník UFC: Dočkáme sa zápasu storočia?!
05 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Obávaný bojovník UFC Colby Covington sa postaral o riadnu šou! Slovne napadol a zároveň vyzval známeho rapera 50 Centa, ktorý celú situáciu ešte viac vyostril.


Americký raper 50 Cent po poslednom zápase Colbyho, v ktorom bojovník UFC prehral, skončil s ľahkými poraneniami a zlomenou čelusťou, zavesil na internet príspevok, ktorý bol venovaný práve zápasnikovi: „Uži si zlomenú čeľusť ty rasistický kus h*vna.“ Reakcia situáciu ešte viacej vyostrila pričom sa Covington do 50 Centa rovnako nepríjemne pustil.

Tvrdil, že raper sa stal slávnym iba preto, že ho 8-krát postrelili a keby ho vraj trafil raz on, tak by sa už nepostavil. Okrem toho ho nazval aj malou š*etkou a vyzval ho na zápas. UFC bojovník potom pokračoval vo svojich rozvášnených vyjadreniach. Či sa však tento zápas uskutoční je teraz otázne. Prijal by si takýto stret v ringu?

Instagram


Aj Bond musí počkať. Kvôli koronavírusu
Najnovšej bondovky s názvom No Time to Die (Nie je čas zomrieť) sa diváci tak ľahko nedočkajú. Tvorcovia filmu boli pre hrozbu šírenia koronavírusu nútení odložiť premiéru na november. Táto informácia bola zverejnená na oficiálnej stránke... Čítať ďalej
05 | 03 | 2020 | Slávka Cigáňová