NAKA zadržala súdnu úradníčku s drogami v hodnote 20-tisíc EUR
05 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Národná kriminálna agentúra v rámci protidrogovej akcie zadržala úradníčku Okresného súdu Bratislava I Veroniku Šumichrastovú, dcéru známeho už zosnulého prokurátora Tibora Šumichrasta.


Zadržaná pracovala na obchodnom úseku súdu, informoval Denník N. Pri prehliadke jej auta našli podozrivý materiál ktorý už bol odoslaný na expertízu. Jedná sa pravdepodobne o kokaín.

Hodnota zadržaného množstva sa odhaduje na 20 000 EUR. Policajná akcia s názvom „Veža“ prebiehala v stredu v noci v Bratislave, Nitre a na Záhorí.

„Policajti vykonali tri domové prehliadky, jednu prehliadku nebytového priestoru a päť prehliadok motorových vozidiel, v rámci ktorých boli zaistené drogy vo forme bielych kryštalických látok a sušiny zelenej farby. Zadržali štyri osoby. V uvedenej veci naďalej prebiehajú procesné úkony. Ak to procesná situácia dovolí, poskytneme ďalšie informácie“ informovala Polícia.



Zadržaná je dcérou už nebohého Tibora Šumichrasta, ktorý bol dlhoročným riaditeľom trestného odboru generálnej prokuratúry.