Dominika Gottová v šoku: Ponuka od Ivany jej môže zmeniť život
05 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Dominika Gottová sa po návrate do Česka snaží postaviť na vlastné nohy, okrem iného si v Prahe hľadá bývanie.  Teraz sa konečne začína blýskať na lepšie časy. Táto ponuka od vdovy Ivany jej môže zmeniť život. Informuje stars24.cz.


Dominika Gottová si hľadá vlastné bývanie v Prahe od chvíle, čo sa vrátila z Fínska domov do Česka. Doteraz sa jej ale veľmi nedarilo. Minulý týždeň český bulvár informoval o tom, že majiteľ jedného z bytov jej ho odmietol prenájať kvôli jej manželovi.

Dominika Gottová má v manželstve problémy: Alkohol, lieky, drogy a zúfalstvo!
Manželská vojna medzi najstaršou dcérou Karla Gotta († 80) Dominikou (46) a jej fínskym manželom Timom Tolkkim (53) naplno prepukla! Hudobník si súkromie rozhodne nedrží v súkromí. Naposledy poprel, že by auto, ktoré dostali darom od Majstra,... Čítať ďalej
19 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová


Pomoc nakoniec prišla z nečakanej strany. Podľa najnovších informácií pomohla najstaršej dcére legendárneho speváka vdova Ivana Gottová. "Prišiel mi od Ivany e-mail ktorý ma prekvapil. Preposlala mi ponuku, ktorú dostala, "zverila sa denníku Aha! .

"Ponúka mi na prenájom garsónku v Prahe na prvé tri mesiace zadarmo, nájom by som platila až od štvrtého mesiaca. V mojej momentálnej situácii som rozhodnutá ponuku využiť "oznámila Dominika, ktorá zatiaľ býva u kamarátky v stredných Čechách.

Dominika je presvedčená, že jej ponúkaný byt bude vyhovovať, aj keď zatiaľ nemala možnosť to osobne posúdiť. "Verím, že sa mi bude páčiť, pretože túto štedrú ponuku by som naozaj rada prijala" dodala.

Zdeněk Pohlreich: Slávneho kuchára vyhodili z reštaurácie
Slávny kuchár a televízna hviezda Zdeněk Pohlreich je zvyknutý na všeličo. Málokedy sa ale nájde niekto, kto by si dovolil mu odporovať. Jeden diel relácie Áno, šéfe ale šokoval nielen samotného kuchára ale aj jeho štáb. Pohlreicha totiž vyhodili!... Čítať ďalej
02 | 03 | 2020 | Dominik Simon