Aj Bond musí počkať. Kvôli koronavírusu
05 | 03 | 2020 I Slávka Cigáňová

Najnovšej bondovky s názvom No Time to Die (Nie je čas zomrieť) sa diváci tak ľahko nedočkajú. Tvorcovia filmu boli pre hrozbu šírenia koronavírusu nútení odložiť premiéru na november. Táto informácia bola zverejnená na oficiálnej stránke bondoviek.


"Spoločnosť MGM, Universal a producenti Bonda Michael Wilson a Barbara Broccoliová v stredu 4.3.2020 oznámili, že po dôkladnom zvážení a vyhodnotení globálneho kinematografického trhu bude premiéra filmu No Time To Die odložená na november 2020. Film bude uvedený vSpojenom kráľovstve 12. novembra 2020 s nasledujúcimi dátumami premietania po celom svete, vrátane uvedenia na trh v USA 25. novembra 2020," napísali tvorcovia filmu na ich webe.

https://www.007.com/no-time-to-die/

V poradí 25. pokračovanie ságy o britskom tajnom agentovi 007 Jamesovi Bondovi malo byť pôvodne v kinách 2. apríla. Titulnú skladbu od americkej popovej speváčky Billie Eilishovej už zverejnili 14. februára.


Pre odklad najnovšej bondovky sa jej tvorcovia rozhodli v čase šírenia ochorenia COVID-19 naprieč Európou. Najhoršie je na tom Taliansko. Infikovaných je na celom svete cez 93 000 ľudí, pričom choroba si vyžiadala 3 200 mŕtvych, najmä v Číne.

Krajiny rušia podujatia s masovou účasťou ako športové zápasy, koncerty, ale aj výstavy či veľtrhy. Niektoré vyhlásili karanténu; zatvárajú sa školy aj úrady, firmy nechávajú svojich ľudí doma.

Hystériu okolo koronavírus v Rusku organizujú zo zahraničia, tvrdí Putin
Ruský prezident Vladimir Putin v stredu vyhlásil, že hystéria okolo nového koronavírusu v Rusku je výsledkom provokatívnych falošných správ zo zahraničia. Čítať ďalej
04 | 03 | 2020 | TASR