Kylie Jenner dovolenkuje vo vile na Bahamách, jedna noc tu stojí viac ako desať tisíc dolárov
03 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Kylie Jenner si na Bahamách užíva ako pravá miliardárka. Jej dovolenková vila vyzerá ako skutočný kúsok raja na zemi informuje TMZ.


Kylie sa stará o svojich prominentných priateľov a tak ich "uniesla" na ostrov v Karibiku. Svojich hostí ubytovala v luxusnej vile Rosalita, ktorá sa nachádza na ružových piesočnatých plážach ostrova Harbour Island a treba dodať, že toto miesto vyzerá naozaj ako palác.

Úplne nová vila so šiestimi spálňami je plne personálne vybavená, má terasu s bazénom, veľké verandy s nádherným výhľadom na Karibské more a sviežu tropickú záhradu, ktorá obklopuje nehnuteľnosť, a poskytuje tak úplné súkromie.



Hlavný dom má dvojité schodisko vedúce k verande druhého poschodia, kde je útulný salónik a elegantný jedálenský stôl pod šírym nebom. Vo vnútri je ďalší salónik, kde nechýbajú klenuté stropy a originálne umelecké diela pokrývajúce steny a parkety.

VIDEO: Ako sa Kylie Jenner stala najmladšou miliardárkou v histórii?
Kylie Jenner (21) z klanu Kardashians je najmladšou miliardárkou v histórii! Podľa časopisu Forbes, ktorý zverejnil rebríček sto päťdesiatich troch miliardárov, je síce až takmer na konci zoznamu, ale je tam. Čítať ďalej
19 | 09 | 2019 | Ján Prokop