Justin Bieber zdieľa romantický bozk s manželkou Hailey, pri príležitosti oslavy svojich 26.narodenín: „Ty si môj narodeninový darček“
02 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Justin Bieber musel prekypovať pocimi lásky a šťastia, pri oslave svojich 26. narodenín. Popová hviezda v nedeľu zdielala fotografiu, na ktorej nežne bozkáva svoju ženu Hailey. Nechýbal ani romantický popis k fotografii „Ty si môj darček k narodeninám, bubba“. Informuje portál dailymail.


Justin, o hlavu vyšší od svojej manželky Hailey, sa zdal trochu stratený, keď si ju vtiahol do náručia a súčasne držal mikrofón. Justin v nedeľu oficiálne oslavuje svoje 26. narodeniny, ale popová hviezda mala už v sobotu večer predčasnú párty. Hailey zdokumentovala úryvky noci spolu s oslávencom na jej Instagramových príbehoch. Zo záberov bolo možno vidieť, že pár jazdil vo vnútri neónovo osvetleného autobusu, kde Hailey natýčala manžela, ktorý sedel oproti nej cez uličku.



Pár sa oženil len pár mesiacov po tom, čo medzi nimi v roku 2018 znovu vzplanula vášeň. Justin kontaktoval Hailey, deň po tom ako ju videl v známej americkej talkshow Jimmiho fallona predviesť trik s otvorením fľašky piva zubami. Hailey prezradila v televízii v piatok: „Nasledujúce ráno po odvysielaní rozhovoru som dostala určitý telefonát od určitej osoby.“ "Prebiehalo to asi takto:" Hej, ako sa máš? Videl som ťa včera v noci u Jimmyho Fallona. Vyzerala si naozaj dobre. Páčil sa mi ten trik, ktorý si predviedla. Nevedel som že to dokážeš. Bolo to cool “spomínala.

Potom, čo povedala, že Jimmy si zaslúžil pripísať nejakú zásluhu za to, že „pomohol znovu oživiť city medzi dvojicou“, známy moderátor zažartoval: „Myslím, že by som mal byť pozvaný na svadbu.“

Justin Bieber: „Moja choroba je nevyliečiteľná“
Popová hviezda Justin Bieber trpí infekčnou chorobou lymská borelióza. Čítať ďalej
15 | 01 | 2020 | Peter Paľonder