Šokujúce svedectvo pestúnky Williama a Kate vás postaví zo stoličiek! Takto to chodi v kráľovskej domácnosti
29 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Poslušná, láskavá a usmievavá? Na verejnosti áno. Pokiaľ ide o výchovu jej troch detí, je všetko vraj trochu inak. Manželka princa Williama nastavila pravidlá, ktoré musia platiť za každú cenu, ako priznáva opatrovateľka jej detí. Život v bavlnke sa teda nekoná.


Deti Kate a Williama sa síce narodili do kráľovskej rodiny, ale poriadok a protokol platí jednoznačne aj pre nich. A keďže chce vojvodkyňa z Cambridge vychovať svojich potomkov naozaj dobre, na výchove si údajne dáva veľmi záležať.

Hoci nehou, láskou a pochvalami smerom k Georgeovi, Luisovi a Charlotte nešetrí, v určitých veciach je nekompromisná. Sama totiž bola podľa webu feminity vychovávaná veľmi prísne, rovnaký prístup tak aplikuje aj na svojich potomkov. Deti si podľa nej musia osvojiť tri základné vlastnosti: Skromnosť, pokoru a empatiu. Presne k tomu musí princa a princeznú viesť aj jej pestúnka, ktorá s nimi trávi kvôli pracovnému vyťaženiu vojvodkyne veľké množstvo času. Navyše majú deti k dispozícii opatrovateľku, ktorá sa im osobitne tieto tri dôležité povahové črty snaží hravou metódou vštepovať.

Podľa kráľovskej pestúnky nesmu deti Kate a Williama hrať niektoré doskové hry, ako sú napríklad Monopoly. Nemôžu používať sociálne siete a obliekať si to, čo chcú. Stolovať s dospelými potom môžu až vo chvíli, keď úplne zvládnu pravidlá protokolu, vrátane schopnosti správne konverzovať. Hoci ich budúca manželka kráľa veľmi miluje, v tomto ohľade ma vraj vo výchove jasno. "Skutočne je veľmi zásadová. Nikdy nekričí, nevyčíta. Keď sa jej niečo nepáči, dá to deťom najavo počas intenzívneho rozhovoru. Snaží sa, aby pochopili dôsledky svojho konania, "vyjadrila sa rozhovore pre The Times Maria Teresa Turrion Borrallo. Kate podľa jej slov primárne usiluje o to, aby z ratolestí vyrástli slušní a čestní ľudia. Z toho dôvodu dokáže byť veľmi dôsledná!

Podpásovka od Williama: Kate strávila Vianoce v slzách!
Vzťah vojvodkyňa Kate a princa Williama pôsobí rozprávkovo. Bolo však obdobie, na ktoré manželia neradi spomínajú. Vianoce sú určite jedno z najkrajších období roka, a práve o to väčší šok bol pre vojvodkyňu, keď jej princ dal na Vianoce košom!... Čítať ďalej
26 | 12 | 2019 | Imrich Kovačič