Dvojgólový Studenič prvou hviezdou zápasu v AHL, bodovali aj M. Pospíšil a Ružička
29 | 02 | 2020 I SITA

Slovenský hokejový útočník Marián Studenič strelil dva góly vrátane víťazného v piatkovom zápase zámorskej AHL medzi jeho Binghamptonom Devils a tímom Hartfod Wolf Pack.


Pri triumfe 5:3 skóroval Studenič v 47. min na 3:2 pre "diablov" a v 55. min ôsmym gólom v sezóne upravil na 4:3. Po súboji ho vyhlásili za prvú hviezdu stretnutia. Devils sú v tabuľke Východnej konferencie až na 11. mieste a v hodnotení Severnej divízie ich aktuálne delia tri body od prieniku do play-off.

V piatok sa v AHL bodovo presadili aj ďalší dvaja Slováci - Martin Pospíšil a Adam Ružička raz asistovali pri prehre Stocktonu Heat pred vlastnými fanúšikmi so San Diegom Gulls 2:4.

Obaja slovenskí útočníci si pripísali prihrávku pri vedúcom góle domácich v 16. min z hokejky Luka Philpa v presilovke. Heat sú na tom tabuľkovo celkom dobre, keď v Západnej konferencii im patrí 4. priečka a v Pacifickej divízii 2. pozícia.

Sabbatini na turnaji PGA vo floridskom Palm Beach Gardens postúpil do 3. kola, v piatok sa v porovnaní so štvrtok zlepšil
Reprezentant SR v golfe Rory Sabbatini postupil do 3. kola na turnaji The Honda Classic vo floridskom Palm Beach Gardens, ktorý je súčasťou PGA Tour. Čítať ďalej
29 | 02 | 2020 | SITA