Aký honorár dostavajú porotcovia SuperStar 2020? Sumy sa pohybujú v miliónoch eur!
29 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Frontman kapely Team Pavol Habera (56) v SuperStar pôsobí ako porotca od roku 2004. Dalo by sa teda predpokladať, že mu jeho honorár budú ostatní porotcovia závidieť. Avšak najväčší balík peňazí si za hodnotenie súťažiacich odnáša nováčik tejto speváckej šou.


Tohtoročná SuperStar si pre divákov pripravila hneď niekoľko noviniek. Tou najväčšou je bezpochyby počet porotcov, ktorý sa navýšil na päť. V porote okrem stálice Haberu (57) zasadli po novom aj Leoš Mareš  (43), Marián Čekovský, Monika Bagárová  (25) a Patricia Pagáčová  (31).

Slovensky muzikant a zabávač Marián Čekovský si podľa webu pluska.sk za porotcování zarobí 150 000 tisíc eur. Kat SuperStar Habera sa v súťaži pohybuje už od úplného začiatku a mnohí si show bez jeho pôsobenia ani nedokážu predstaviť, napriek tomu jeho plat nie je najvyšší. Za tento ročník speváckej súťaže zinkasoval 180 000 tisíc eur.

Mareš bol moderátorom SuperStar hneď niekoľkokrát, na stoličke porotca ale zasadol úplne prvýkrát. Druhý nováčik si porotcováním v súťaži príde na poriadny balík, dokonca na viac ako skúsený Habera. Mareš si za hodnotenie výkonov tohtoročných súťažiacich podľa pluska.sk zarobí 200 000 tisíc eur.

SuperStar 2020: Ako sa Marián Čekovský otrávil alkoholom?
Slovenský parťák Pavla Haberu (57) v porote tohtoročnej SuperStar má divokú minulosť. Spevák Marián Čekovský (42) bojoval o život kvôli otrave krvi alkoholom. Pochádza totiž z východu, po fľaši niečoho ostrejšieho bežne siahajú už po... Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová