Aký dôvod mala kráľovná nenávidieť Meghan? ODTAJENÉ FAKTY!
27 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Vo chvíli, keď Harry (35) a Meghan (38) vyslovili svoje želanie odísť od kráľovskej rodiny a zriecť sa tak aj svojich povinností súvisiacich s prácou pre monarchiu,  Alžbeta II. ich rozhodnutie možno až tak neľutovala. Ako totiž dokazujú nové informácie, vojvodkyňa z Sussexu sa v nasadení príliš nešla pretrhnúť. Za to sa ale neustále stažovala.


Čísla neklamú a hovoria jasne: najaktívnejším členom kráľovskej rodiny bol podľa počtu absolvovaných oficiálnych podujatí princ Charles. Zúčastnil sa 550 stretnutí. Meghan ale z celého roka odpracovala len 40 dní, ako uvádzajú zahraničné weby.

To nie je práve číslo, ktoré by dokazovalo pracovitosť manželky princa Harryho, ktorou sa ale pritom neustále oháňa. Pri takomto "nasadení" Meghan sa nemôže moc čudovať, že ju Harryho babička nemá vo veľkej obľube. Pretože sama je vo svojom vysokom veku oveľa aktívnejšia. Je logické, že správanie bývalej herečky jej z toho dôvodu nemôže vôbec imponovať.

Harry a Meghan v šoku: Kráľovná vyslovila razantné NIE!
Odchod od kráľovskej rodiny nevychádza podľa plánu. Potom, čo sa Harry s Meghan museli vzdať svojich povinností a nemôžu už slúžiť Alžbete II., Prišla ďalšia rana. A tú im zasadila práve jej kráľovská výsosť. Manželia dostali zákaz používať značku... Čítať ďalej
19 | 02 | 2020 | Dominik Simon