Herec Tom Cruise sa ocitol v pekelnej situácii: Koronavírus ho uväznil v talianskom hoteli!
25 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Tom Cruise sa nevydal do Talianska práve v pravú chvíľu. Do natáčania nového Mission Impossible nepríjemne zasiahol koronavírus Covid-19, ktorý sa v krajine začal šíriť. Hollywoodska hviezda je teraz uväznená v hoteli.


Taliansko v posledných dňoch zasiahla nepríjemná vlna koronavírusu. V krajine už je podľa najnovšej bilancie 271 nakazených ľudí, prevažná väčšina z nich je v severotalianskom regióne Lombardia. Choroba už si tam vyžiadala 7 obetí. Vplyvy šírenia vírusu spoznáva na vlastnej koži aj Tom Cruise.

Z natáčania siedmeho pokračovania Mission Impossible sa v týchto dňoch stala naozaj nesplniteľná misia. Hollywoodsky herec je podľa webu britského denníka Daily Mail spoločne so štábom uväznený v luxusnom hoteli v Benátkach, kde miestne úrady uzavreli mesto, aby bránili ďalšiemu šíreniu vírusu.

Cruise do mesta dorazil vo štvrtok 20. februára, natáčať sa malo priamo v uliciach mesta na miestach, ktoré vyhľadávajú turisti. Podľa dostupných informácií sa z tímu nikto nenakazil, britským členom štábu by mal byť dokonca umožnený návrat do rodnej vlasti, kde sa podrobia testom.

Natáčanie ďalšieho dielu slávnej akčnej série bolo pozastavené, a tak momentálne nie je vôbec jasné, či sa podarí všetko stihnúť v termíne. Premiéra nového Mission Impossible je momentálne naplánovaná na leto budúceho roku.

Čo skrýval Michael Jackson pred svojou smťou?! Prekvapivé zistenie vás postaví zo stoličiek!
Za smrťou kráľa popu stojí herečka Liz Taylorová († 79)! Tvrdí to bývalý lekár Michaela Jacksona († 50) Conrad Murray, ktorý bol odsúdený za spevákovu smrť. O všetkom píše vo svojej autobiografii. Čítať ďalej
25 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth