Čo skrýval Michael Jackson pred svojou smťou?! Prekvapivé zistenie vás postaví zo stoličiek!
25 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Za smrťou kráľa popu stojí herečka Liz Taylorová († 79)! Tvrdí to bývalý lekár Michaela Jacksona († 50) Conrad Murray, ktorý bol odsúdený za spevákovu smrť. O všetkom píše vo svojej autobiografii.


"Bola to ona, kto ho priviedol k liekom. Stalo sa to, keď mu vysvetlila výhody práškov na spanie a proti bolesti, "píše Murray. Jeho slová dokonca potvrdzujú aj ďalší ľudia. Podľa jedného zo zdrojov z okolia Jacksona všetko odštartovalo tým, že sa spevák od Taylorovej dozvedel o tom, ako sa dá perfektne cítiť po Demerole, ktorý sa inak používa na tlmenie bolesti.

Odtiaľ vraj bol len krôčik k tomu, aby kráľ popu skúsil morfín. Závislosti úplne prepadol v roku 1999, desať rokov pred svojou tragickou smrťou. Zomrel v krátkych 50 rokoch na predávkovanie liekom propofol, v tom čase sa o neho už staral doktor Murray. Ten ale na svojho chlebodarcu neprezradil len záležitosť s Taylorom. Vo svojej knihe píše aj o tom, ako si v prevleku za Araba najímal Jackson v Las Vegas takzvanu shemale, teda muža vybaveného poprsím a ženskou krásou, ktorým však stále zostal penis. Podľa Murrayho stál Jackson len o také typy. Keď bol medzi nimi, tak sa vraj správal "nadšene ako dieťa v cukrárni".

Michael Jackson bude opäť súdeny! Tentokrát ma pravda vyjsť najavo
Všetko nasvedčuje tomu, že Michael Jackson bude v neprítomnosti opäť súdený kvôli zneužívaniu detí. Spravodlivosť žiadajú jeho údajne obete Wade Robson a James Safechuck. Navyše hrozí, že proces pobeží v televízii. Čítať ďalej
14 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová


Slabosť mal ale prekvapivo spevák aj pre dievčatá. Podľa jeho lekára ale len pre také, ktoré ešte ani nedosiahli puberty. Zahľadel sa vraj aj do Emmy Watsonovej, ktorá sa preslávila rolou v Harrym Potterovi. V čase, keď sa mu páčila, mala len 11 rokov! "Premýšľal o tom, že by si ju raz vzal," prezradil Murray. "Chcel, aby sa stala jeho nevestou." Rozdielne pocity mal zrejme spevák zo svojej oficiálnej druhej manželky Debbie Rowovej, s ktorou podľa Murrayho nikdy nemal sex. Dve deti, ktoré s ňou splodil, prišli na svet vďaka umelému oplodneniu.

Celková podivnosť Jacksonovho správania bola podľa Murrayho zrejme spôsobená tým, že Jackson ešte v časoch, keď so súrodencami vystupoval v kapele Jackson 5, dostával injekcie, ktoré mali oneskoriť jeho pubertu. "Musel som mu prisahať, že toto nikdy neprezradím," zveril sa Murray s tým, že išlo o spevákovo najväčšie tajomstvo.

Murray už za svoju pripravovanú knihu zožal kritiku od fanúšikov Jacksona. "Najskôr ho zabil a teraz na neho prezradí veci, ktoré nemal nikto vedieť. Chce len zarábať na mŕtvom mužovi, ktorý sa nemôže brániť, "sťažujú sa.

Johnny Depp chystá pre Michaela Jacksona šokujúcu odplatu! O čo vlastne išlo?
Vybavovanie si účtov s Michaelom Jacksonom stále ešte nie je u konca. Na legendárneho speváka si spomenul aj hollywoodsky herec Johnny Depp. Ako si chce s kráľom popu vybaviť účty? Čítať ďalej
02 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová