Andrej Danko nezvládol predvolebnú diskusiu a odišiel z nej
24 | 02 | 2020 I Peter Haluza

Líder SNS odišiel z prevolebnej diskusie HN a Rádia Expres.


Stalo sa tak po otázke moderátora na nákup obrnených transportérov. Danko vzápätí reagoval zverejnením nasledovného stanoviska v agentúrach:

"Vzhľadom na nekorektné správanie moderátora B. Zavodského som prvýkrát v živote odišiel z relácie. Ospravedlňujem sa poslucháčom, pričom ďakujem Richardovi Sulíkovi za to, že postrehol zbytočný úbytok môjho diskusného času. Redaktor má byt do relácie pripravený, pán Závodský opakovane zavádzal. Neprofesionalita novinárov žiaľ pomáha jedincom ako je Matovič a Kotleba. Nečudujem sa, že traja lídri za SMER-SD, Sme rodina, ĽSNS odmietli vôbec prísť. Ani ja už nikde neprijmem pozvanie tohto moderátora."

Danko sťahuje nápad s diaľničnými známkami a obviňuje Facebook
Predseda SNS Andrej Danko nebude ďalej presadzovať zrušenie diaľničných známok. Čítať ďalej
23 | 02 | 2020 | Peter Haluza


Debaty sa nezúčastnili kvôli zdravotným ťažkostiam volebný líder Smeru-SD Peter Pellegrini a šéf strany Sme rodina Boris Kollár. Ospravedlnil sa aj Marián Kotleba (ĽSNS), Béla Bugár (Most-Híd) a Tomáš Drucker (Dobrá voľba) odišli z diskusie ešte pred koncom.

Diskusia sa venovala ženám v politike, volebnému systému, justícii, vymožiteľnosti práva a ekonomickým otázkam. Výňatky z nej nájdete tu.