Pyšný otec Sylvester Stallone (73): Dcéry bráni ako pes!
23 | 02 | 2020 I Dominik Simon

Na svojej dcéry nedá Sylvester Stallone (73, Rambo) dopustiť a je na ne ako med. Akonáhle ale okolo nich začnú sliediť nápadníci, idú sladké slovíčka stranou, prebudí sa v ňom akčný hrdina a je ostrý ako strážny pes! Píše portál ahaonline.


Niet divu, že si svoje tri dcérky stráži ako ostriež. Jedna je totiž krajšia ako druhá! Pôvab zdedili po mame Jennifer Flavinovej (51), ktorá je bývalá modelka. A pyšný otec Stallone sa s nimi chváli, ako to len ide. "Dcéra ma prišla navštíviť na pľac, tak som sa o ňu musel postarať a urobiť, čo bolo nevyhnutné," vtipkoval pri selfíčku so Sistine (21), ktorá za ním priletela do Atlanty, kde v súčasnosti natáča superhrdinskú drámu Samaritán. A zatiaľ čo ona predviedla tváričku ako zo žurnálu, zakrvavený a zbedačený Stallone ukázal, ako sa na ňom vybláznili v maskérni.

Stallone a Gere "VÁŽNY KONFLIKT" kvôli princezne Diane! Súperenie o priazeň princeznej sa skoro vyvrcholilo BITKOU!
Britská popová legenda Elton John (72) tvrdí, že o priazeň jeho priateľky princeznej Diany († 36) kedysi súperili aj herci Richard Gere (70) a Sylvester Stallone (73). Spevák o tom píše v autobiografii. Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Ján Prokop