VIDEO: Pri natáčaní filmu sa zrútil žeriav. Nehoda si vyžiadala 3 životy a 10 zranených
20 | 02 | 2020 I Marek Molnár

Zrútenie obrovského žeriavu pri natáčaní filmu v Indii, si vyžiadalo život troch členov štábu a ďalších 10 bolo vážne zranených. Informuje portál RT.


Žeriav sa zrútil počas toho, ako štáb v stredu v noci pracoval na kulisách pre nadchádzajúci akčný thriller „Indian 2“. Zranení boli urýchlene prevezení do nemocnice a zároveň boli privolaní hasiči na odstránenie trosiek.

Následky katastrofy boli zachytené na videu, ktoré sa objavilo na sociálnych médiách. Na videu môžete okrem štábu vidieť aj trosky zo zrúteného žeriavu.



 

Herec Kamal Haasan, ktorý hrá vo filme, krátko po incidente na Twitteri vyjadril úprimnú sústrasť nad životami kolegov.

"Dnešná nehoda je tou najstrašnejšou, akú som za svoju filmovú kariéru videl. Stratil som troch kolegov, ale moja bolesť je veľmi malá v porovnaní so smútkom tých, ktorí prišli o svojich blízkych. Hlboko s nimi súcítim,“ uviedol herec vo svojom príspevku.





Polícia teraz vyšetruje príčinu tragédie. Pokračovanie filmu z roku 1996, „Indian 2“, malo byť odpremietané niekedy v roku 2021, avšak je zrejmé, že kvôli nehode sa dátum premiéry presunie.

VIDEO: Brazílsky senátor bol postrelený potom, čo buldozérom vrazil do demonštrujúcich vojenských policajtov
Brazílsky politik bol postrelený gumovým projektil potom, čo sa pokúsil použiť stavebné vozidlo na rozptýlenie vojenských policajtov, ktorí žiadali zvýšenie mzdy. Informuje portál The New York Times. Čítať ďalej
20 | 02 | 2020 | Marek Molnár