Šport: Alan Hutton sa v 35 rokoch rozhodol ukončiť svoju futbalovú kariéru, Rumunka Halepová postúpila na turnaji WTA

Počas prvého testovacieho dňa pred novou sezónou formuly 1 boli najrýchlejšie monoposty Mercedesu. Kým prvú stredajšiu časť vyhral Fín Valtteri Bottas, v popoludňajších jazdách bol najlepší šesťnásobný majster sveta Lewis Hamilton. V oboch prípadoch sa umiestnil v Top 3 Mexičan Sergio Pérez z tímu Racing Point. Zajtrajšie testy budú prebiehať v rovnakom čase od 9.00 do 18.00 h.


-Tímy zámorskej NHL Toronto Maple Leafs a Florida Panthers sa dohodli na vzájomnej výmene mladých útočníkov. Do najväčšieho mesta Kanady sa sťahuje 23-ročný švajčiarsky reprezentant Denis Malgin, ktorý v tomto ročníku zatiaľ nazbieral dvanásť bodov (4+8). Opačným smerom putuje Kanaďan Mason Marchment, ktorý v sezóne dostával šancu prevažne v tíme Toronto Marlies v AHL.

- Rumunská tenistka Simona Halepová postúpila na turnaji WTA v Dubaji do štvrťfinále. Nasadená jednotka podujatia si v stredajšom dueli poradila s Tunisankou Ons Jabeurovou po setoch 1:6, 6:2, 7:6 (7). V rozhodujúcom sete odvrátila dvojnásobná grandslamová šampiónka mečbal súperky a v súboji o postup medzi elitné kvarteto ju čaká Bieloruska Arina Sobolenková.

Ovečkin neboduje, Washington prehráva. Musíme byť lepšie pripravení, hovorí Pánik
Hokejisti Washingtonu Capitals neprežívajú práve najlepšie obdobie. Z posledných piatich duelov vyhrali jediný a prepadli sa až na štvrté miesto tabuľky Východnej konferencie NHL. Čítať ďalej
19 | 02 | 2020 | SITA


- Bývalý škótsky reprezentant Alan Hutton sa v 35 rokoch rozhodol ukončiť svoju futbalovú kariéru. V ostatnom období bol krajný obranca bez klubovej príslušnosti po tom, čo v lete minulého roka skončil v Aston Ville. Okrem toho si obliekal aj dres Tottenhamu či Glasgowu Rangers, s ktorým v roku 2005 získal titul. Celkovo v najcennejšom drese odohral 50 zápasov, bez gólového zápisu.

- Iba Wang Jang postúpil z reprezentantov SR do hlavnej súťaže dvojhry na úvodnom tohtoročnom podujatí seriálu prestížnych stolnotenisových turnajov kategórie ITTF World Tour Hungarian Open v Budapešti. Wang vo večernom finálovom 4. kole zdolal Nándora Ecsekiho z Maďarska 4:2 na sety. Tatiana Kukuľková jasne nestačila v súboji rozhodujúceho 3. kola singlovej kvalifikácie žien na Japonku Honoku Hašimotovú (0:4). Ľubomír Pištej a Srb Aleksandar Karakaševič vyhrali vo finálovom 2. kole kvalifikácie štvorhry mužov nad fínskou dvojicou Alex Naumi, Benedek Oláh 3:0 a nebudú chýbať v hlavnom "pavúku".

Fourcade štvrtýkrát majstrom sveta vo vytrvalostných pretekoch, najlepším Slovákom Bartko
Víťazom vytrvalostných pretekov mužov na majstrovstvách sveta v biatlone v talianskej Anterselve sa stal Francúz Martin Fourcade. Sedemnásobný víťaz Svetového pohára síce minul záverečný 20. terč, ale v očakávanom súboji zdolal o 57 sekúnd Nóra... Čítať ďalej
19 | 02 | 2020 | SITA