Extempore progresívnych pokračuje a vrcholí! Demokracia sa mení na anarchiu!
20 | 02 | 2020 I Slavěna Vorobelová

(autorka je aktívnou političkou)


Nová doba anarchie. Drsný výraz tváre, vyholená hlava, zelená bombera, potetovaná ruka a bejzbalka v nej. Nie, to nie je žiadny futbalový výtržník z hnutia skinheads. To len slniečkári pritvrdili a ukazujú svoju pravú tvár.


Takto sa dnes prezentuje šéf koalície Progresívne Slovensko – Spolu Michal Truban. Presne ten Truban, ktorý je známy svojím pozitívnym vzťahom k drogám. Presne ten, ktorý, keď mu na jeho hriešnu minulosť prišli, klamal až sa tak prášilo. Toto je tá nádejná budúcnosť Slovenska? Štvať ľudí heslami POĎME DO NICH?!

Jeden z lídrov modernej opozície, ktorý sa pasoval do roly budúceho premiéra. Preferencie tohto zoskupenia však tomu už veľmi nenasvedčujú. Predbehol ho zdá sa Matovič, na ktorého po dvoch bravúrnych videách už nemá ani bývalý prezident Kiska.



Už sa prezentovali ako provokatéri na pokojných mítingoch ĽSNS, vykrikovali a snažili sa burcovať ľudí s cieľom vyvolať násilný konflikt medzi obyvateľstvom. Našťastie ani ich voliči im na to neskočili. Prišlo teda detinské lacné divadelné vystúpenie v Národnej rade SR, kde nedemokraticky bránili schôdzi, na ktorej sa majú schvaľovať 13. dôchodky, vyšší prídavok na dieťa či odmietnuť Istanbulský dohovor. Fotka poslanca a kandidáta PS/Spolu Poliačika ako sedí a kŕmi sa horalkou pod rečníckym pultom čí leží pod štátnym znakom SR, obehla hádam už aj Čechy, Maďarsko a Poľsko. Hanba na sto rokov. Nielen pre nich, ale pre každého z nás.

Opozícia a liberálne média sa znížili už k tomu, že riešia sexuálnu orientáciu premiéra. Úbohosť. Už keď nevedia zaujať, vytiahnu toto. Odpoveď bola jasná, ale niekto má potrebu počuť tú svoju pravdu, tú svoju odpoveď. Liberálne ministerstvo pravdy by už premiéra určite prenasledovalo a možno aj trestne stíhalo. Toto je tá ich liberálna demokracia, ktorá pripomína inkvizíciu a fašizmus! A progresívna prezidentka teraz mlčí.

Harabin a Danko by sa mali spojiť! Ak im teda ide o národné Slovensko a nie niečo iné...
(autorka je aktívnou političkou) Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Slavěna Vorobelová


Áno, okrem gaunerov a podvodníkov, tam máme aj cirkusantov. Kampaň vrcholí a 29. februára prídeme do cieľa. Záleží len od nás, ako bude NR SR vyzerať a koho si ako svojich zástupcov zvolíme. No treba mať na pamäti, že cirkus „TRUBANTO“ nepotrebujeme. Potrebujeme zákony, ktoré ľuďom uľahčia a skvalitnia ich každodenný život! Potrebujeme funkčné zdravotníctvo, školstvo, sociálny systém, súdnictvo, prokuratúru, políciu....ale títo cirkusanti na to nejako zabudli.

PS: Ja určite volím „extrém“, ale nie ten liberálny, pretože práve ten sa šmolkom nepáči.

Podľa Čaputovej kritérií tu nie je koho voliť (Peter Haluza)
Prejav prezidentky SR Zuzany Čaputovej na Mníchovskej bezpečnostnej konferencii bol plný fráz. Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Peter Haluza