Mojsejovci vyhrali súdny spor. O byt v Tatrách neprídu
16 | 02 | 2020 I Slávka Cigáňová

Mojsejovci o byt v Tatrách neprídu. Vyhrali spor s Nitranom Františkom Kabrheľom (prezývaným Versače), trvajúci vyše osem rokov. Informáciu publikoval Korzár.


Súdny spor sa týkal apartmánu v Tatranskej Lomnici, ktorý Braňo v roku 2009 získal od manželky Nory a prepísal ho na syna. Často boli medializované informácie, že v blízkosti tejto nehnuteľnosti horelo či vybuchovali nálože.

Vec už po prerokovaní na košickom okresnom súde riešil krajský súd, bolo to po odvolaniach oboch strán. „Krajský súd v podstate potvrdil rozsudok súdu prvého stupňa a s týmto sme spokojní," povedal advokát Mojsejovcov Tibor Bacsó s tým, že v konečnom dôsledku pokračuje už aj súdom potvrdený status quo. „Apartmán je vlastníctvom Branislava Mojseja ml. a jeho otec v ňom má doživotné právo bývania. A tento stav je právoplatný," dodal Bacsó.

Spor o apartmán sa začal v auguste 2011 podaním žaloby na Okresný súd Košice I. Kabrheľ podanou žalobou žiadal súd o vyslovenie neúčinnosti právneho úkonu, ktorým bol prepis nehnuteľnosti z Braňa staršieho na syna. Okresná sudkyňa v máji 2018 rozhodla, že darovacia zmluva je voči Kabrheľovi právne neúčinná, čiže ju nemôže právne napadnúť.

Malachovského manželka odišla z domu. Noc strávila s bývalým vyšetrovateľom Gorily!
Ešte pred Vianocami sa prevalilo na verejnosti, že Svätozár Malachovský ešte len rok od svadby s jeho mladou novomanželkou Petrou Molnárovou - Malachovskou zažíva krízu vzťahu. Topky.sk priniesli informáciu, že minimálne jednu noc u Petry strávil... Čítať ďalej
15 | 02 | 2020 | Gabriel Matta