Zvrhlík skončil za mrežami
Policajti vypátrali muža, ktorý mal podľa oznámenia prítomných sexuálne obťažovať a masturbovať pred deťmi. Uviedlo to Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

Hliadka bratislavských policajtov bola v nedeľu (09.02.2020) vyslaná do mestskej časti Petržalka - Janíkov dvor. Po príchode na miesto policajtov nakontaktovali dvaja chlapci vo veku 14 a 16 rokov. Neznámy muž ich vraj oslovil v priestoroch blízkej budovy – stavby metra s obnaženým pohlavným údom. Muž pred chlapcami začal masturbovať a sexuálne ich obťažovať, na čo chlapci z miesta utiekli a privolali políciu.

Policajti muža na základe opisu vypátrali v blízkom lesíku a obmedzili na osobnej slobode. Muž, ktorý mal okrem iného pri sebe rôzne erotické pomôcky a erotické časopisy, bol následne eskortovaný na policajné oddelenie,“ konštatovali bratislavskí policajti.

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V vzniesol obvinenie z trestného činu výtržníctva voči 58-ročnému Jozefovi z Bratislavy. Muž bol podľa policajných informácií po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade preukázania viny mu hrozí za takéto konanie trest odňatia slobody až na tri roky. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní.

Opustený muž prinútil manželku násilím k návratu. Keď venčil psa, utiekla mu
Kriminalisti obvinili 57 ročného muža zo Sokolovska, ktorý neuniesol, že ho opustila o deväť rokov mladšia manželka. Počkal si na ňu a násilím ju prinútil, aby sa vrátila k nemu domov. Žene sa nakoniec podarilo utiecť a oznámiť jeho správanie... Čítať ďalej
12 | 02 | 2020 | Dominik Simon