Rozkaz kráľovnej: Meghan a Harry sa musia vrátiť späť do Británie!
11 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Toto princ Harry a vojvodkyňa Meghan nečakali. Po pár týždňoch v Kanade dostali od kráľovnej rozkaz, aby sa vrátili do Veľkej Británie. Rozhodla sa snáď panovníčka, že ich prosbu nakoniec nevypočuje?


Princ Harry a jeho žena Meghan v januári kráľovnej Alžbete oznámili zámer opustiť rady "pracujúcich" členov britskej kráľovskej rodiny. Kým Američanka hneď zmizla do Severnej Ameriky, jej muž ešte zostával vo Veľkej Británii a rokoval s príbuznými o budúcej podobe vzťahov. Možno už vtedy zaznela jedna prosba (či rozkaz) smerom k páru.

Panovníčka mala podľa najnovších informácií vnuka a jeho manželku požiadať, aby sa v marci vrátili z Kanady na Ostrovy. Dôvod? Vo Westminsterskom opátstve na nich čaká práca. Podľa vyhlásenia Buckinghamského paláca totiž ich rozhodnutie opustiť rodinu vstúpi platnosť až na jar.

Do tej doby môžu byť kedykoľvek požiadaní, aby reprezentovali kráľovskú rodinu. Naposledy sa tak má stať 9. marca na tradičnej bohoslužbe vo Westminsteri, o čo ich osobne požiadala sama kráľovná. Akcia sa pár zúčastnil aj vlani, kedy Meghan čakala syna Archieho .

Malý chlapec podľa serveru Cosmopolitan zavíta do rodnej vlasti s rodičmi. Dopredu sa dá predpokladať, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa vo Veľkej Británii dlho zdržiavať nebudú a opäť zmiznú na druhý koniec Atlantiku.

Neverný princ William! Šokujúca pravda odhalená: Čo sa to deje?
Kedysi dávno spolu ešte študovali, potom Kate (38) dlhé roky čakala, než sa princ William (37) rozhodne pre sobáš. Tak sa napokon aj malo stať! Čítať ďalej
10 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová