AKTUALIZOVANÉ: Pri streľbe v New Yorku bol zranený policajt. Ide o druhý útok na políciu v priebehu niekoľkých hodín (VIDEO)
09 | 02 | 2020 I Marek Molnár

Policajný dôstojník v New Yorku bol postrelený do ramena a podozrivý bol vzatý do väzby. Incident sa udial len niekoľko hodín po tom, čo neznámy útočník začal strieľať na policajta z dodávky. Obidva incidenty sa stali v Bronxe.Informuje portál RT.


V nedeľu ráno došlo k útoku na budovu 41. okrsku policajného zboru mesta New York (NYPD) v Bronxe. Polícia uviedla, že jeden dôstojník bol postrelený do ramena a že ozbrojenec bol zatknutý.



Úradníci činní v trestnom konaní uviedli, že incident by mohol spojený so sobotňajším útokom, pri ktorom bol dôstojník zasiahnutý do brady a krku po tom, čo útočník priblížil svoju dodávku a požiadal o pomoc s navigovaním, skôr ako začal paľbu. Policajt bol okamžite transportovaný do nemocnice a očakáva sa, že ho prepustia v najbližších dňoch.

NYPD stále hľadá podozrivého zo sobotňajšieho útoku.





Všetci 3 600 cestujúci dostali povolenie opustiť výletnú loď po negatívnom teste na prítomnosť koronavírusu
3 600 cestujúcich dostalo povolenie opustiť výletnú loď, ktorá bola v karanténe dlhšie ako štyri dni v Hongkongu, potom, čo testy na prítomnosť koronavírusu na lodi ukázali negatívne výsledky, uviedli zdravotnícki úradníci. Informuje portál... Čítať ďalej
09 | 02 | 2020 | Marek Molnár