Katastrofálne VAROVANIE vedcov! Svet tento rok zažije masívnu zmenu! Najväčšiu za 200 rokov!
04 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Vedci tvrdia, že nám tento rok hrozí nová doba ľadová. Odborníci z NASA sa totiž domnievajú, že v roku 2020 dôjde k najmasívnejšiemu solárnemu minimu, ktoré našu krajinu postretlo za posledných dvesto rokov.


Experti tvrdia, že slnečné lúče na našu planétu nedopadajú napriek aktuálne teplej zime v potrebnej intenzite, preto údajne hrozí dlhé obdobia zimy a chladného počasia.

Profesorka Valentina Zharkova z Northumbria University sa obáva, že priemerné zimné teploty by mali v budúcnosti klesnúť. "Slnko pomaly prechádza do obdobia hibernácie," dodala.

Jej slová potvrdzuje aj americká agentúra NASA, podľa ktorej čaká našu planétu masívne solárne minimum. Ohrození nebudú len ľudia, ale aj potraviny na rastlinnej báze.

Situácia je tak zlá, že na Zemi prenikne najmenej slnečných lúčov za posledných dvesto rokov. Tento fenomén nazvaný veľké solárne minimum sa pravidelne opakuje, väčšinou ale Zem nijako neohrozuje.

Expertka sa ale obáva, že to tohtoročné môže spôsobiť veľké škody. Ľadové zimy a daždivé letá môžu pretrvať až 50 rokov. To bude ale údajne len začiatok.

Niektorí z vedcov tvrdia, že koronavírus je biologickou zbraňou! Našli v ňom stopy HIV
V koronavíruse objavili stopy HIV. Podľa vedcov sa do neho mohli dostať aj zámerne. Vďaka vkladu zložky HIV sa tak pôvodný zvierací vírus stal pre ľudí nákazlivý a smrteľný. Štúdiu publikoval vedecký portál bioRxiv. Čítať ďalej
04 | 02 | 2020 | Imrich Kovačič / Redakcia HD