Kráľovská rodina na nohách! Princ Charles to tentokrát prehnal vo veľkom štýle
03 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Kráľovská rodina sa postarala o ďalší rozruch. Tentoraz v tom však nemajú prsty princ Harry s manželkou Meghan, ale najstarší syn kráľovnej Alžbety II. princ Charles (71).




Princ Charles podľa webu cask.sk na 200 kilometrovú vzdialenú prednášku o znižovaní emisií využil kráľovsky vrtuľník a potom do cieľovej destinácie zvolil luxusné Bentley.


Následník trónu letel do svojho sídla v Highgrove na univerzitu Cambridge prednášať o možnostiach leteckej dopravy. Podľa odhadov ho cesta vyšla na najmenej 14 000 000 eur a dopravné prostriedky, ktoré využil, vyprodukovali 2,5 tony uhlíkových emisií.

Kráľovský palác sa však princa Charlesa zastal. "Princ sa osobne nepodieľa na rozhodovaní o jeho doprave, avšak zabezpečuje, aby všetky uhlíkové emisie každoročne vykompenzoval," uviedol hovorca kráľovskej rodiny podľa webu čas.sk. Výber dopravy, ktorú členovia kráľovskej rodiny využívajú je údajne vyberaná s ohľadom na ich čas, bezpečnosť a vzdialenosť cesty.

Šokujúci list List lady Diany napísaný krátko pred jej smrťou: Pravda o ktorej dodnes nikto nevedel!
Tento rok je to už 23 rokov odo dňa, kedy zomrela obľúbená britská princezná Diana. Len málokto by očakával, že sa po takej dobe objaví niečo, o čom svet doteraz nepočul. Opak je ale pravdou! Čítať ďalej
02 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová