ŠKANDÁL: Pamela Anderson je po 12 dňoch od svadby bez manžela
02 | 02 | 2020 I Natália Sollárová

Uplynulo len 12 dní od piatej svadby herečky Pamely Anderson a so svojim najnovším, 74-ročným novomanželom Johnom Petersom už žijú oddelene.


Pár sa zosobášil po niekoľkých mesiacoch randenia, Pamela však povedala, že potrebuje byť ešte nejaký čas sama a premýšľať.

52-ročná hviezda seriálu Baywatch pre The Hollywood Reporter uviedla, že bola dojatá srdečným prijatím ich manželského zväzku. Fanúšikom odkázala: „Boli by sme veľmi vďační za vašu podporu. Na nejaký čas sme sa odlúčili, aby sme prehodnotili, čo chceme od života a jeden od druhého. Život je cesta a láska je proces,“. S ohľadom na túto univerzálnu pravdu sa vzájomne dohodli oddialiť formalizáciu ich sobášneho listu a vložiť do toho viac viery.

Prvým manželom Pamely Anderson bol bubeník Tommy Lee, s ktorým sa vzali už po 4 dňoch známosti, po 3 rokoch sa rozviedli – okrem iného aj kvôli násilnostiam. Neskôr však spolu ešte nejaký čas žili. Ďalšími bol hudobník Kid Rock a neskôr filmový producent Rick Salomon, s ktorým mali svadbu dvakrát.. John Peters, Andersonovej štvrtý manžel, ale piatym sobášom. Peters je takisto filmovým producentom.



KRÁĽOVSKÝ ŠKANDÁL: Nemanželské dieťa princa Charlesa, William zostal v šoku!
Až skončí vláda súčasnej kráľovnej Alžbety, vystrieda ju na tróne princ Charles, prípadne jeho syn William. Teraz sa ale objavila informácia, ktorá môže povesti jedného z nich dosť uškodiť. Budúci britský kráľ má vraj nemanželské... Čítať ďalej
02 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová