Hollywoodsky ošiaľ! Jennifer Aniston čaká dvojčatá s Bradom Pittom?
29 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

V čase keď tvorili Jennifer Aniston a Brad Pitt manželský pár, detí sa nedočkali. Na začiatku roka sa však objavujú správy, že to v pokročilom veku dávajú znovu dohromady, a reč je aj o potomkoch. Dokonca sa už objavili prvé konkrétne informácie.


Jennifer Aniston a Brad Pitt sú v poslednej dobe v tak častom kontakte ako v časoch, keď boli manželia. Je za tým fakt, že sa v posledných dňoch v Hollywoode neustále robia nejaké ceny, avšak priatelia oboch spomínaných tvrdia, že je za tým predsa len niečo viac.

Možno aj na základe týchto tvrdení posunul magazín Woman 's Day fotku z instagramového profilu Aniston, kde leží na zadnom sedadle auta, komentárom, že snímok má skrytý význam. Ten má spočívať v tom, že spolu exmanželia čakajú dieťa.

Časopis konštatuje, že predstaviteľka servírky Rachel zo seriálu Priatelia má tehotenské bruško, čo potvrdzuje dohady, že si okolo roku 2000 nechala zmraziť vajíčka. V článku je tiež uvedené, že keďže je to dnes možné zariadiť, čaká dokonca dvojčatá. Na jej vlastné želanie má ísť o dve dievčatká.

Server Gossip Cop pripomína, že Woman 's Day o spomínanej dvojici hollywoodskych hviezd klame opakovane... V celom príbehu ich údajne znovuobnoveného vzťahu je stále veľa neznámych. Zdroje z ich okolia síce tvrdia, že to dali znovu dohromady, Pitt všakpred časom tvrdil, že o žiadny romantický vzťah nestojí.

Hollywoodske zápletky: Jennifer Aniston sa rozišla s DiCapriom kvôli Johnny Deppovi ?!
Hollywoodske hviezdy si k sebe často nájdu cestu. Príkladom za všetky môže byť Angelina Jolie a Brad Pitt. Prekvapivo tak mal byť ďalším slávnym párom Jennifer Aniston a Johnny Depp. Čítať ďalej
18 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová