Auto amerického veľvyslanectva v Islamabáde narazilo do iného. Havária si vyžiadala 2 životy
26 | 01 | 2020 I Marek Molnár

Dvaja ľudia boli zabití a štyria ďalší zranení po tom, čo auto amerického veľvyslanectva prešlo na červenú a narazilo do boku iného vozidla v pakistanskom hlavnom meste. Podľa miestnych správ zomrela žena a muž. Informuje o tom portál RT.


Vodičom auta bol údajne Pakistanec. Po incidente bol zatknutý, informujú o tom miestne médiá a odvolávajú sa na islamabadskú políciu.



Dve obete sa údajne nachádzali v zasiahnutom vozidle. Medzi zranené osoby patrí aj mladé dievča, o ktorom sa tvrdí, že je v kritickom stave.



Podobný smrteľný dopravný incident, na ktorom sa zúčastnili aj americkí diplomatickí pracovníci, sa odohral v roku 2018. Plukovník Joseph Emanuel Hall, ktorý slúžil v Islamabáde, bol obvinený zo zabitia 22-ročného motocyklistu po prejedení na červenú. Pakistanské úrady mu dokonca zabránili opustiť krajinu, kým sa nedohodli na dohode o odškodnení s rodinou mŕtveho.

Boli zverejnené dychberúce snímky Marsu, ktoré naznačujú, že toto prostredie mohlo slúžiť pre život
Dychberúce snímky jedného z najväčších kaňonov na Marse odhalili vrstvy pieskovcovej skaly, ktorá mohla vytvoriť starodávne prostredie, v ktorom mohol kedysi existovať život. Informuje o tom portál ScienceAlert. Čítať ďalej
26 | 01 | 2020 | Marek Molnár