(PO)TÁPAJÚCE SA DUO TRUBAN – BEBLAVÝ
24 | 01 | 2020 I Peter Oremus

Autor je aktívny politik


Je tragikomické sledovať počínanie liberálnej koalície PS/SPOLU, tzv. nádeje bratislavskej kaviarne, v rámci prebiehajúcej volebnej kampane.


Začalo to „nevinným“ drogovým excesom a navádzaním na toxikomániu, pokračovalo gorilím mláďaťom a končí to hysterickými záchvatmi oboch „budúcich“ premiérov. Po klamstve s volebnými preferenciami a manipulovanými prezidentskými voľbami občania prekukli týchto „politických šmejdov“ a ich preferencie permanentne klesajú.

Z pripravených odborných riešení pre „zaostalé Slovensko“ zostal len zdrap papiera a fenomenálny tandem začal brázdiť Slovensko, aby sa pýtal občanov, čo ich trápi. Čítate dobre, teraz idú zisťovať, aké problémy ľudí trápia a narýchlo začínajú chystať nejaký nový programovo-mediálny mix.

Pripomína to fungovanie známej rozprávkovej dvojice PAT a MAT. Vytvoria niečo, čo je v reálnom živote nepoužiteľné alebo nepotrebné, a potom to „vylepšujú“ až to celé skolabuje.

Liberálnym slniečkam dokonca nepomáha ani pozastavenie účinnosti 50-dňového moratória na zverejňovanie volebných prieskumov na základe podnetu ich „nestrannou“ prezidentkou.
Čo teda môžeme ešte očakávať?

Topiaci sa aj slamky chytá a prvé indície nám už niečo naznačujú. Otravovanie ľudí priamo doma cez door to door kampaň (od dverí k dverám), zvážanie liberálov na mítingy Kotlebovcov, prevažne z rómskych osád, ako aj silené mediálne pretláčanie tohto podareného dua (2 neparlamentných strán) všetkými významnými televíznymi médiami. Vzorová ukážka zvrátenej liberálnej demokracie „slušnoľudí“ v praxi.

Nabádam však k ostražitosti, pretože títo ľudia sú schopní kvôli túžbe po moci použiť aj nekalé už v minulosti overené zákerné praktiky. Poučme sa a nedopusťme scenár ukrajinského majdanu!