Čo skrýva Vatikánska knižnica
24 | 01 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Podľa ruského výskumníka Georgija Sidorova skrýva Vatikánska knižnica dôkazy o skutočnom pôvode a dejinách ľudskej civilizácie.


Vatikánska knižnica je jednou z najväčších známych knižníc. Má ale aj veľa podzemných mnohokilometrových podlaží. Veľa starovekých artefaktov a pravých písomných prameňov starovekých civilizácií je tu utajených pred celým ľudstvom. Sú dostupné iba úzkemu okruhu Vatikánu. Iba jeho členovia majú prístup k širším archívom knižnice.


Ako sa všetky tieto artefakty zhromaždené v priebehu mnohých storočí ocitli v tejto knižnici? O tom hovorí ruský cestovateľ, biológ a antropológ Georgij Sidorov vo svojej knihe „Tajný projekt vodcu“.


Starý zlodejský zákon hovorí, ak chcete niečo ukradnúť tak, aby to nikto nehľadal, musíte na tom mieste, kde bolo niečo ukradnuté, založiť požiar. Nech si všetci myslia, že nič nebolo ukradnuté, ale že to zhorelo.


Pripomeňme, koľkokrát horela najväčšia staroveká knižnica, Alexandrijská knižnica. Až trikrát.


Z toho je možné vyvodiť záver, že z Alexandrijskej knižnice boli vyvezené nielen knihy, ale aj mapy zostavené starovekými civilizáciami. Otázka znie, kam? Ukazuje sa, že do Ríma. Do Ríma bola prevezená svojho času tiež knižnica zo starovekej Macedónie. Taktiež sa tam ocitla knižnica z Atén, Pergama a Ponta. Nakoniec tam skončila v roku 1204 i knižnica z Konštantínopolu.


Ale kde sú všetky tieto veľké knižnice? Opäť ten istý trik. Ak chceš niečo spoľahlivo skryť, treba vytvoriť požiar. To, čo ste skryli, nikto nebude hľadať.


V Ríme došlo tiež k niekoľkým veľkým požiarom. Rím vypálili aj Góti, Vandali, či Byzantínci. Horel aj v 14. storočí. A aj neskôr. V Ríme horelo všetko možné, ale určite nie staré knihy.


Existuje teda iba jeden záver. V podzemí Vatikánu sú knihy a zvitky všetkých vyššie uvedených knižníc. A nie sú prístupné širšej akademickej vede. A už vôbec nie verejnosti. S Vatikánom je spojená neviditeľná skupina dedičov predpotopnej civilizácie. Tá sa považuje za tajnú okultnú vládu pozemskej spoločnosti. A práve od nej dostávajú najvyššie slobodomurárske kruhy dávkované vedomosti o predpotopnej dobe.


Tento proces podľa Občianskeho združenia Biosféra - Česko Slovenského klubu nových znalostí prebieha aj teraz pred našimi očami. Nielen pravidelné armády, ale aj nájomné oddiely „demokratického Západu“ naďalej okrádajú múzeá. Rabujú vzácne artefakty. Týmto sa majú zaoberať aj teroristické skupiny ovládané „svetovou vládou“.


Takto boli priamo pred očami celej svetovej verejnosti čiastočne zničené, alebo tajne vyvezené, či predané do súkromných zbierok elity. Ide o artefakty z Afganistanu, Egypta, Iraku, Sýrie a Líbye. A samozrejme, nie je ťažké sa dovtípiť, kto a za akým účelom vykradol múzeum v ukrajinskom Kyjeve počas Majdanu v roku 2014.


„Sme zatvorený“: Eiffelova veža sa uzavrie kvôli štrajku odborov vo Francúzsku
Najviac ikonická pamiatka Paríža, sa uzavrela kvôli masívnym protestom proti rozdeľujúcemu sa zákonu o dôchodkových reformách. Správa je pre turistov veľkým sklamaním. Aj dalšie turistické destinácie ako Versailles alebo Louvre varovali pred možným... Čítať ďalej
24 | 01 | 2020 | Dominik Simon