Invázia mimozemšťanov? Čierny mrak v tvare kruhu spozorovaný v Pakistane spôsobil ošial na sociálnej sieti
22 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Záhadný čierny oblak v tvare písmena O pozorovaný nad mestom v Pakistane podnietil príliv neobvyklých teórií od obyvateľov i od ľudí na internete po celom svete, pričom niektoré naznačujú, že zvláštny pohľad je predzvesťou mimozemskej invázie. Informuje RT.


V utorok spozorovali obyvatelia mesta Lahor vznášajúci sa „zlý mrak“ - ako ho niektorí nazývajú - mnohí sa v zmätení obrátili na sociálne médiá, aby sa pokúsili zistiť príčinu toho, čo práve videli.



Jeden užívateľ na sociálnej sieti žartoval, že tento fenomén bol iba módnym výstrelkom mesta Lahore, ktoré dalo svetu vedieť, že fajčí e-cigarety.





Iní sa čoskoro pridali, s tým že si všimli podobné úkazy aj v iných častiach sveta pričom jeden používateľ zdieľa klip s rovnakým javom v Dubaji.



Zatiaľ čo niektorí používatelia si mysleli, že nepochopili nejaký komplikovaný žart. Vysvetlenie je svetskejšie ako mimozemská ofenzíva alebo portál do podsvetia, najpravdepodobnejšie je tento jav zapríčinený malou explóziou. V jednom neslávnom prípade v Spojenom kráľovstve v roku 2014, nazvanom „Čierny prsteň kúpeľov Leamington Spa“, bol podobný objekt vytvorený ohňostrojom.