Pravda o vzťahu Harryho a Williama: SPOLOČNÉ VYHLÁSENIE!
20 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Vraj sa nemôžu ani cítiť, William (37) nedokáže Harrymu (35) odpustiť jeho rozhodnutie odlúčiť sa od kráľovskej rodiny. Správ podobného razenia od neznámych zdrojov sú teraz stovky. Lenže skutočnú pravdu poznajú len oni dvaja. Preto sa rozhodli uviesť veci na pravú mieru.


Bratia preto svorne rezolútne popreli, že za rozhodnutím kráľovského páru zo Sussexu stálo to, že sa budúci kráľ a Harryho brat chová neúctivo k jeho manželke. Hoci The Times s odvolaním sa na nemenovaný zdroj napísal, že William svojho mladšieho súrodenca vyštval šikanujícím spôsobom. A že nikdy nemal Meghan rád. Nič také údajne nie je pravda.

Súrodenci k podobným správam napísali nasledujúci komentár. "Pre bratov, ktorí tak silno dbajú na veci súvisiace s duševným zdravím, je takéto používanie štvavého jazyka veľmi urážlivé a potenciálne škodlivé," oznámili vo svojom spoločnom vyhlásení. Tým urobili prietrž špekuláciám, že by ich rodinné vzťahy ovládli nevraživosť a nenávisť.

Princ Harry ranil všetkých Britov! Meghan pravdepodobne nadobro odišla z krajiny
Na rozdiel od manželky zostáva princ vo Veľkej Británii a dokonca naďalej pracuje v mene kráľovnej a celej monarchie. Včera mu ale nechali zahrať pieseň, ktorej slová ranili všetkých Britov. Čítať ďalej
17 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová