Eminem prekvapil milioný fanúšikov: Toto nikto nečakal!
20 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Americký rapper Eminem dnes bez ohlásenia vydal nový album nazvaný Music to be Murdered By. Svojich fanúšikov podobne zaskočil aj pred dvoma rokmi so svojím predchádzajúcim albumom Kamikaze.


Na krvavo červenom obale novej dosky je fotografia 47-ročného Eminema s pištoľou a sekerou pri hlave. Spevákovi pre ňu bolo vzorom album z roku 1958, na ktorom sa objavil režisér Alfred Hitchcock a na ktorého obale je rovnako štylizovaná snímka tohto filmára presláveného horormi. "Inšpiroval ma majster Alfred," napísal k tomu Eminem.

Na novom albume je 20 skladieb a ako hostí si naň Eminem prizval britského speváka Eda Sheeran alebo amerického rappera Juice Wrlda, ktorý zomrel v decembri. Eminem rapuje o drogách, násilií alebo psychických problémoch, čo sú motívy, ktoré sa v jeho tvorbe objavujú často a ktorými testuje hranice toho, čo je ešte prijateľné.

Ku skladbe Darkness zverejnil klip, v ktorom sa podľa všetkého vracia k masakru na country festivale v Las Vegas z októbra 2017 a ďalším prípadom streľby so smrteľnými následkami. Klip končí otázkou "Kedy toto skončí" a odpovedí "Až to veľa ľuďom nebude jedno". Eminem vyzýva Američanov, aby išli k voľbám, ktoré sa budú konať tento rok na jeseň, a pomohli zmeniť zákony o držaní zbraní v Spojených štátoch.

Dcéra Karla Gotta je v koncoch: Vyhrážky smrťou a vydieranie Tima
Dominika Gottová (46) v posledných dňoch veľmi ťažko znáša, že za ňou cez víkend do Česka priletel ešte stále jej manžel, fínsky muzikant Timo Tolkki (53). Jeho cieľ: potrebuje peniaze a najlepšie, aby sa k nemu manželka vrátila. Najstaršia dcéra... Čítať ďalej
20 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová