Princ Harry ranil všetkých Britov! Meghan pravdepodobne nadobro odišla z krajiny
17 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Na rozdiel od manželky zostáva princ vo Veľkej Británii a dokonca naďalej pracuje v mene kráľovnej a celej monarchie. Včera mu ale nechali zahrať pieseň, ktorej slová ranili všetkých Britov.


Labutia pieseň sú ustálené slovné spojenia pre posledné veľké vystúpenie aktéra. Podľa britských médií ju princ Harry má s veľkou pravdepodobnosťou za sebou. Minulý týždeň oznámili s manželkou Meghan, že opúšťajú prednú radu britskej kráľovskej rodiny. Zatiaľ čo ona odišla do Kanady, jej muž zostal v Británii, kde ešte včera plnil pracovné záväzky.

V Buckinghamskom paláci vítal reprezentantov krajín, ktorí sa zúčastnia šampionátu Rugby League World Cup . Ako patrón súťaže sa neskôr ujal žrebu. Na sociálnej sieti z neho sám zverejnil video, v ktorého pozadí hrala hudba s pomerne provokatívnym textom, čo neuniklo pozornosti novinárov.

V skladbe This Is The One od kapely Stone Roses sa totiž spieva "Aj'd like to leave the country", teda "chcel by som opustiť krajinu". To už si Harry s Meghan dokonca vydupali u kráľovnej Alžbety , ktorá posvätila ich plán deliť čas medzi Veľkú Britániu a Severnú Ameriku. Aj tak mal princ čo vysvetľovať.

Podľa serveru thesun.co.uk každopádne zdroje z kráľovského paláca potvrdili, že voľba piesne ide za organizátorov žrebu, ktorí ju údajne zvolili, pretože ju ragbisti považujú za hymnu svojho športu. Harry v tom bol teda tentoraz nevinne.

Katastrofálne správy z minulosti pre vojvodkyňu Meghan! Vlastný otec ju ženie pred súd
Chvíľu to vyzeralo, že vojvodkyňa Meghan (38) konečne dosiahla svojho, keď spolu s princom Harrym (35) dostali povolenie sa postupne zbaviť niektorých kráľovských povinností. Lenže teraz sa to všetko zlé na ňu zosypalo ako lavína. Nielenže o nej... Čítať ďalej
15 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová