Justin Bieber: „Moja choroba je nevyliečiteľná“
15 | 01 | 2020 I Peter Paľonder

Popová hviezda Justin Bieber trpí infekčnou chorobou lymská borelióza.


Fanúšikovia sa veľmi obávajú o svoj idol: popová hviezda Justin Bieber odhalila, že má lymskú boreliózu, infekčnú chorobu prenášanú kliešťami. Táto choroba mu bola diagnostikovaná len nedávno. Kanadská spevácka hviezda to v stredu uviedla na svojom  internetovom profile na instargame, kde ho citoval rakúsky denník oe24.at.



25-ročný spevák oznámil, že 27. januára zverejní na platforme YouTube dokument o tom, ako sa s touto chorobou vysporiadať. Bieber si bol istý, že so správnym zaobchádzaním „sa vráti a bude lepší ako kedykoľvek predtým“. Aj on však priznáva, že choroba je „nevyliečiteľná“.


Lymskú boreliózu spôsobuje baktéria a môže poškodiť nervový systém a kĺby. Vakcína proti tejto chorobe neexistuje. Bieber zaútočil na kritikov, ktorí zosmiešňovali jeho zlý vzhľad. V tejto súvislosti tiež uviedol, že trpel Pfeifferovou glandulárnou horúčkou - infekciou, ktorá často vyvoláva vysoké teploty, opuchy lymfatických uzlín a silnú únavu.


Spevák ešte v marci 2019 uviedol, že sa v budúcnosti chce koncentrovať hlavne na „svoju rodinu a moje zdravie“. Podľa "TMZ", Bieber čoskoro vydá nové album a začne turné, dodáva denník oe24.at.


Iránska olympijská medailistka emigrovala do Európy
Jediná iránska olympijská medailistka Kimia Alizadehová natrvalo opustila svoju krajinu. Športovkyňa sa označila za „jednu z miliónov utláčaných žien v Iráne“ a kvôli prístupu funkcionárov viac islamskú republiku nechce reprezentovať. V Iráne sú,... Čítať ďalej
15 | 01 | 2020 | Natália Sollárová