Dara Rolins si užíva prepychovú dovolenku na Bali! Fanúšikovia krútia hlavami
13 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Dara Rolins trávi začiatok nového roka v krajine, kde sa môže vyzliecť do plaviek a ukázať sa. Slovenská speváčka totiž tradične vyrazila na Bali, čo veľa ľudí nechápe. Čo im chce odkázať?


Kým na Slovensku je podľa kalendára zima a už dlhšiu dobu tu panuje sucho, Dara Rolins si užíva teplo a obdobie dažďov. Ako už avizovala, začiatok nového kalendárneho roka trávi so sestrou a dcérou Laurou už tradične v Indonézii. A fanúšikovia to vraj nechápu.

Štyridsaťsedemročná Slovenka, ktorej by jej vek nikto netipoval, to priznala na Instagrame, kde zverejnila fotku v plavkách. "Napriek tomu, že vždy všetci krútia hlavou, prečo chodíme na Bali vždy v období dažďov, je práve tento čas môj najobľúbenejší," napísala.



Počasie sa ale predpokladom vzoprelo. "Zatiaľ nám tu nepršalo, ale ak sa tak stane - a ono k tomu skôr alebo neskôr dôjde - bude to osviežujúci moment, kedy sa prečistí vzduch a opäť vyjde slnko. Rovnako tak, ako sa to deje aj v živote, "nechce si Dara nechať dovolenku ničím pokaziť.



Populárna speváčka si opäť prečítala veľa lichôtok, v ako dobrej forme je. Nedávno pritom priznala, že toto hriešne telo je stále vo forme. Rolins je totiž od rozchodu s raperom Rytmusom nezadaná.

Rodina znovu pokope! Dara Rolins na Vianoce po boku s expriateľom
Na Vianoce sa občas dejú zázraky a rad rodičov by urobilo všetko preto, aby ich milé deti zažili tie najkrajšie sviatky. Dôkazom je aj Dara Rolins (47), ktorá teraz ukážkovo všetkým predviedla, ako má správna vianočná pohoda... Čítať ďalej
25 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová