Rytmus a Jasmina nič nezapierajú: Radosť z druhého dieťaťa!
11 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Je to ešte len pol roka, čo sa Rytmusovi (43) a jeho krásnej žene Jasmíne (30) narodil syn Sanel a už sa fanúšikovia zaujímajú, kedy bude mať súrodenca. A odpoveď spokojnej mamičky? Viac ako úprimná! Píše blesk.cz .


Ako sa hovorí, deti sú dar od Boha. To isté si zrejme myslí aj moderátorka a manželka rappera Rytmusa Jasmina Alagič, ktorá síce doteraz neukázala malého Sanelka, ale o druhom bábätku má, zdá sa, už celkom jasno. Teda obaja majú ...

Keď sa mnohí fanúšikovia Jasmíny vcelku neobratne spýtali na druhé dieťa, ona odpovedala celkom jasne. "Momentálne si plnými dúškami vychutnávame Sanela a v budúcnosti by nás ďalšie bábätko určite veľmi potešilo," odpovedala Jasmina, že prvorodený syn zrejme jedináčikom nezostane navždy.



Pár si krátko po svojom zoznámení obstaral nemalý dom neďaleko Bratislavy, a tak by bola iste škoda, aby v ňom prebývala len štvorčlenná rodinka. Zatiaľ im ale druhé dieťa nahrádza pudla sučka Daphne, pri ktorej je poznať, že ju známy pár bezhranične miluje a považuje za nepostrádateľného člena rodiny.