Žeby povolebná koalícia: Nový SMER – Za ľudí – PS/Spolu – SaS – Sme rodina? !
10 | 01 | 2020 I Platený PR článok

Komentár Slavěny Vorobelovej
autorka je predsedníčkou Národnej koalície


Nie, nejde o žiadny hoax, žiadnu konšpiráciu, len malú úvahu ako to celé v konečnom dôsledku môže dopadnúť hneď po voľbách.


Nový SMER, kde na čele volebnej kandidátky je Peter Pellegrini, je predsa liberálny. Teda časť SMERu, keďže Róbert Fico je stále predsedom a ten sa skôr postojmi radí k národniarom.

Liberalizuje sa svet, sú snahy zliberalizovať aj Slovensko – európski liberáli naštartovali masívnu propagandu, aby liberálnu ideológiu pretlačili do každého kúta EÚ, aj k nám na Slovensko. Je v tom však skôr skrytá islamizácia Európy, keďže dnes liberálny znamená promigračný, otvorme hranice pre všetkých. Do popredia sa u nás snažia pretláčať liberálne strany ako PS/Spolu, Za ľudí, SaS, Sme rodina, KDH.

Vychádzajme z vyjadrení, ktoré zaznievajú v mediálnom priestore.  Denník Nový čas písal nedávno toto: „Vie si volebná jednotka Smeru Peter Pellegrini predstaviť, že by sedel v jednej vláde s Andrejom Kiskom? „Áno,“ odpovedal premiér v relácii Na telo televízie Markíza, keď dostal možnosť odpovedať iba jediným slovom.“

Denník sme zase uvádzal: „Kiska zopakoval, že Smer je pripravený vládnuť s fašistami z ĽSNS. Na riziko takejto koalície upozorňuje pravidelne. Pellegrini krútil hlavou. Zopakoval to, čo na sobotnom sneme, že Smer nebude nikdy spolupracovať s ĽSNS ani nevytvoria koalíciu. „Ja pánu Pellegrinimu verím,“ povedal Kiska.

Napriek apelom Čaputovej a Pellegriniho rastie skôr neslušnosť (Juraj Hrabko)
Ak vyčleníte skupinu strán, s ktorými vy po voľbách spolupracovať nechcete, tlačíte ich k tomu, aby začali spolupracovať navzájom, povedal Hrabko. Čítať ďalej
04 | 01 | 2020 | TASR


Nezabudnem spomenúť, že proti fiktívnemu extrémizmu bojuje taktiež Hlina. Ten chodí šaškovať priamo na mítingy Kotlebovcov. Bojuje aj Truban s Beblavým asi tak, že navštevuje obce, kde Kotlebovci dosiahli úspech vo voľbách. Zneužívajú túto tému, keďže sa snažia aspoň takto si nahnať už klesajúce percentá.

Ako ukazujú čísla z posledných predvolebných prieskumov, tak „extrémisti, fašisti“ ako liberálne médiá, liberálni politici aj samotní liberálne naladení ľudia označujú pronárodne zmýšľajúcich ľudí, ktorí zároveň podporujú zjednotené pronárodné strany na kandidátnej listine strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko,  naberajú na sile.

Keďže teda „extrémizmus“ a zjednotené pronárodné kresťanské strany na spoločnej kandidátke ĽSNS naberajú na sile, tak naši super bojovníci a chameleóni ako Pelle, Kiska, Truban, Beblavý, Hlina, Sulík sa v záujme udržania systému, ktorý reprezentujú, zabudnú na všetky sváry a po voľbách sa spoja, aby to naše Slovensko ochránili pred fiktívnym fašizmom a extrémizmom, aj keď deklarujú, že so SMERom do vlády nepôjdu (Ale spomeňme si na SIEŤ a Most s Bugárom, tí to deklarovali kedysi tiež). Samozrejme v záujme vyššej moci, a to aby Slovensko riadili ti správni ľudia – liberáli.

Ľudia už teraz zisťujú, že Slovensko si  musí chrániť svoje kresťanské hodnoty, svoju národnú identitu, musí byť suverénnym štátom. Je nutné zvrátiť tento nefunkčný systém, kde je bežný občan na okraji záujmu politikov. Aby bolo možné odstrániť vplyv oligarchov na riadenie štátu, tak v prvom rade musíme zmeniť tento systém, ktorý im to umožňuje. Je nevyhnutné odpolitizovať políciu, prokuratúru a súdnictvo, aby bolo možné stíhať momentálne nedotknuteľných zločincov. To je možné dosiahnuť iba voľbou antisystémových strán, jedine tie dokážu zlikvidovať tento protekčný systém.

Ekologická katastrofa alebo podvod storočia? (Vjačeslav Matvejev)
Prečo sa médiá nevenujú skutočným problémom, ale strašia svet katastrofami. Analýzu pre portál Noi.md vypracoval Vjačeslav Matvejev. Čítať ďalej
08 | 01 | 2020 | Preklad: Redakcia HD